12 iun. 2009

Circulatie ingreunata la intrarea in Cluj dinspre Feleac

Atentie!
Daca veniti dinspre Turda in Cluj-Napoca astazi, ar fi bine sa porniti cu 20-30 de minute mai repede ca de obicei. Asta pentru ca in aceasta dimineata, traficul era ingreunat incepand de la iesirea din satul Valcele, pe tot traseul pana la sensul giratoru de la "Observator", in Cluj-Napoca.
Se circula in coloana, cu o viteza de aproximativ 5-10 km/h. Nu se sta, dar sunt intarzieri destul de mari, doar pe sensul dinspre Turda spre Cluj-Napoca.
Motivul?
Parcurgand tot traseul acesta, (Valcele-Feleac-Calea Turzii) nu am putut sa imi dau seama de ce se circula greu. Nu a fost vre-un accident. Totusi, in dreptul statiei Petrom de pe Calea Turzii, am vazut o pancarda prin care se anunta ca drumul este in reparatie si se cerea scuze participantilor la trafic pentru neplacerile cauzate.
Doar ca...
Pe tot drumul nu am vazut nici un muncitor, nici un utilaj care sa perturbe circulatia. Se pare ca la noi, simpla intentie de a lucra la un drum produce aglomeratie in trafic. Ma intreb ce se va intampla cand vor incepe, efectiv sa lucreze?!
De la Observator....
... circulatia revine la normal, puteti calatori linisit.
Sa aveti...
multa rabdare si o zi buna!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Într-o ţară civilizată, ar exista centuri de ocolire pentru oraşe şi autostrăzi.

adia spunea...

:-j asa ceva se intampla foooarte des daca ai ghinionul de a merge din campia in cluj. bine ca macar si'au cerut scuze. e un pas inainte :p

Revin... spunea...

@zamfir:
inca ne asteptam sa vedem centuri si autostrazi. si sa ne civilizam...

@adia:
eu am zilnic "ghinionul"
de a face drumul asta, asa ca m-am obisnuit. e bine daca se fac pasi inainte, cat de mici ar fi...

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari