15 iul. 2009

Este stirea saptamanii


Gelu Florea a apus marti pe blogul sau un zvon cum ca ANI ar fi sesizat judecatoria Turda pentru cercetarea penala a lui Avram Gal pentru fals in declaratii. Mai sustinea si ca ANI s-ar fi autosesizat in urma unui articol scris de el in Ziarul Obiectiv. Aparitia acestui zvon nu a starnit prea multa reactie, nici pe blog (un singur comentariu, al unui user constant) si nici pe alte site-uri. O reactie cica ar fi avut insusi Gal Avram,sunandu-ul pe Gelu sa ii "ceara explicatii" pentru santaj.(cel putin asa sustine acesta tot pe blog).
Vineri, TurdaNews anunta ca ANI a emis un comunicat prin care se confirma stirea data de Gelu Florea pe blog cu trei zile inante. Si confirma inclusiv sursa autosesizarii: Ziarul Obiectiv.
Stirea apare si pe alte canale, iar Citynews publica si un interviu cu Gal in care acesta face pe prostul si da cele mai peniblile explicatii cu privire la declaratia sa de avere falsa.

Nu intru in detalii despre stire, linkurile prezentate va pot documenta foarte bine, dar vreau sa scot in evidenta doua aspecte:
Chiar daca am fost un critic la adresa presei si al lui Florea, in primul rand, astazi am un bravo pentru Gelu Florea care a facut o investigatie buna si are o sursa suficient de buna incat sa produca si sa dea o strie in premiera.
In al doilea rand... mai cititi declaratia lui Gal de pe Citynews sa vedeti pe cine era sa alegeti ca primar sau deputat.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Este jenant să scrii: "Gelu face pe prostul"!

Revin... spunea...

S-ar putea sa ai dreptate, dar am scris despre Gal ca face pe prostul. Acum si aici se poate sa nu fi gresit...

Anonim spunea...

Despre oricine este acelasi lucru. Gandeste-te ... daca raman asa cum spui tu ca ar fi?

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari