15 iul. 2009

Campania "Inima Copiilor" la final

Am primit un mail de la Asociatia Inima Copiilor, despre care am scris si mai devreme si pe care o sustin prin bannerul care invita la donatii prin sms pentru construirea unei sectii pentru copiii cu probleme caridace.

Daca nu aveti timp sa cititi tot mail-ul de mai jos, va spun pe scurt:
- campania se incheie astazi;
- obiectivul de 500.000 de euro stabilit in aprilie a fost depasit, astfel ca s-au adunat 650.000 de euro;
- ministerul sanatatii s-a implicat si el si se va construi un intreg departament de cardiologie pediatrica;

Va multumesc si eu celor care ati investit din creditul vostru pentru mari realizari.


Mail-ul:
Iti multumim mult pentru pentru ca ne ajuti in campania Inima Copiilor pentru Marie Curie. Mai sunt 2 zile in care poti dona 2 Euro prin SMS la 858 pentru infiintarea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.

In aprilie am inceput proiectul cu speranta ca vom putea strange 500.000 de Euro pentru a amenaja o sala de operatii si un salon de terapie intensiva.

Intre timp am adunat peste 650.000 de Euro. Mai mult decat am sperat, nu prea mult pentru o sectie de cardiochirurgie, dar suficient cat sa incepem.
Pentru ca tu si multi alti prieteni ati pus umarul impreuna cu noi, Ministerul Sanatatii a decis sa se implice activ: proiectul nostru a devenit prioritar, vor fi accelerate formalitatile si va fi oferita o parte din aparatura.
Proiectul initial s-a extins: vom construi un departament complet, de peste 500 m² si dotat cu un laborator de cateterism. In acest moment, proiectul este in faza de avizare si lucrarile de amenajare vor incepe in curand.

Campania noastra continua pana cand departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie va fi functional.

Asa ca nu uita: pana pe 15 iulie mai poti dona 2 Euro prin SMS la 858 (in retelele Cosmote, Orange si Vodafone - nu se percepe TVA). Dupa acesta data poti ajuta donand online sau poti face un transfer intr-unul din conturile noastre.

Ca si pana acum, noi vom continua sa iti dam vesti prin email si pe www.inimacopiilor.ro. Pentru ca ne-ai ajutat, este important sa stii ce se intampla.

Inca ceva: daca gazuiesti bannerul nostru pe site-ul tau, acesta se va schimba automat pe data de 16 iunie cu un banner de sustinere a Asociatiei Inima Copiilor, pe care ne-am bucura sa il pastrezi in continuare pe site. Daca ai integrat bannerul prin alta modalitate decat folosind codul din pagina noastra, te rugam sa il actualizezi - te rugam sa ne scrii daca ai nevoie de ceva.
[Asociatia Inima Copiilor]
Iti multumim din inima!
Alex Popa
Asociatia "Inima Copiilor"

2 comentarii:

Laurentiu spunea...

esti in al meu blogroll @ kaLoo.info

Anonim spunea...

Am trimis si eu un SMS ... Cu speranta ca fiecare picatura formeaza oceanul!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari