9 dec. 2010

Iată vin... colindători

Casa de Cultură Ionel Floașiu se pregătește să primească colindători. Cel puțin două concerte de colinde se anunță în perioada următoare la Câmpia Turzii.

Primul concert, ce va avea loc duminică, 12 noiembrie, de la ora 16 este un eveniment de tradiție în oraș. Concertul coral de colinde Când s-a născut Domnul Sfânt este la cea de a XII-a ediție și reunește coruri ale Bisericilor ortodoxe, reformate și penticostale din municipiu, alături de corul Astra al Casei de Cultură.Luni, 20 decembrie, colindele vor răsuna din nou. De data asta, colindătorul cel mai vestit al țării, Ștefan Hrușcă va colinda Câmpia Turzii, aducându-ne vestea minunată a nașterii Mântuitorului pe acordurile celor mai frumoase colinde tradiționale.În aceeași zi, în orașul vecin va avea loc un concert de colinde susținut de turdeanul Fuego, la Teatrul din orașul său natal.

Informații preluate de pe TurdaNews.Video: Casa de Cultura Ionel Floașiu, la ediția de anul trecut al concertului coral de colinde.

2 comentarii:

fotograf nunti mimi spunea...

colindele sunt hrana pentru suflet.felicitari organizatorilor!

masajerotic Arad spunea...

minunat!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari