30 mai 2008

Alo! Gusa la telefon!

Stau si eu ca tot omu pe net . Am inchis geamul sa nu mai aud masinile de circ electoral ce imi urla prin niste portavoci( fara pic de bass,) sa il  votez ba pe Gal, ba Noua Generatie, ba pe Vasinaca,ba PSD . Dupa ce am inchis geamul, am tras si perdeaua sa nu mai vad iarasi mutrele acelorasi domni zambindu-mi din afisele gingant. M-am saturat de campania asta. Multumesc cerului ca se termina balciul! Si, dupa cum ziceam... stau pe net linistit si suna telefonul. Tre sa plec pana in alta camera , sa vad cine e, dar pe telefonul meu fix cel "inteligent" imi apare "Numar privat". Ridc receptorul.

"Buna ziua.Sunt Cozmin Gusa" Mama, ma gandesc...asta o gresit numarul,probabil ca vroia sa isi sune fratele sau parintii. Si ce cult al personaitatii: o suna pe mama si nu zice "Mama, sunt Cozmin", ci "sunt cozmin Gusa" :))
Dupa doua secunde ma dezmeticesc si vocea aceluiasi Gusa se lauda ca va ajunge primar in Bucuresti si ca isi doreste ca in orasul lui natal,in Campia Turzii sa iasa omul lui. Nu i-am restinut numele. Daca as vrea sa il caut pe buletinul de vot, as cauta un urs. Dar  nu  o sa  vreau :-p   
Si mesajul se incheie patetic : "Daca va pasa cat de putin de mine, votati...." Daca mai zicea sa imi pese de Campia Turzii, poate priveam mai cu simpatie...

Si cum sa nu ma enervez ca acuma, ca sa scap de  mesaje electorale trebuie sa imi scot si fixul din priza....si daca ma suna iubita care stie ca stau acasa si invat...o sa se supere....!

Asa arata , zilele trecute centrul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari