2 iun. 2008

Nici o surpriza :Vasinca si Gal

Cred ca toti ne asteptam la o confruntare in turul doi inte Vasinca si Gal. Ne asteapta alte doua saptamani de agitatie electorala. Ceva ma face sa cred ca amandoi candidatii au cate un as in maneca si l-au tinut pt turul doi. Au folosit metode clasice pana acuma. Au fost elegenti, nu s-au atacat in mod direct.De acuma, lupta se va schimba si ca strategie si ca intensitate.Incep sa devin curios de alegerile astea.
Cea mai surprinzatoare veste de astazi,pt mine a fost aceea ca oamenii se imbulzeau intr-o localitate din Ilfov, sa voteze! Nu stiu cat si cum si de cine erau "motivati"... Dar nu vi se pare cinic?Pana la urma...urnele de votare sunt locurile în care stăm la coadă pentru şansa de a hotărî cine să ne cheltuiască banii. Banii nostrii, cheltuiti de altii... Si eu sa ma inghesui?
Oricum e bine ca avem alegeri odata la patru ani.Cam atata ne ia sa recastigam increderea in oameni.Sau sa ne spalam creierele , uitand cine au fost candidatii.

Daca mai aveti chef, mai mergeti peste doua saptamani la vot. Pana atunci savurati lupta privind din afara... Cu mine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

:P lumea poate se intreaba ces pana la urma toate astea....e doar cruda realitate a veitii...privita printr-un ochi deschis....daca tot nu vedem nici acum ce se intampla sapunul de dimineata e de vina

Revin... spunea...

Si pana la urma, vorba unui prieten... "totu-i goana dupa vat"

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari