31 mai 2008

Si sesiunea de restante tot sesiune se cheama

Iubesc exemenele!
Acele examene pentru care nu am invatat nimic!
Ca sa imi feresc eul meu fragil de vre-un atac al constiintei , am adoptat o strategie cand am examene pentru care din motive diferite, nu m-am pregtit suficient. Din ciclul "si sesiunea de restante tot sesiune e", ma duc la examene "ca sa vad ce se da".
Cand nu ai invatat nimic, deci nu ai investit timp si resurse cenusii , un examen nu are nici o miza. Deci nu ai de ce sa fi stresat!
Intru in facultate si vad colegi stresati. Ma saluta cu coada ochiului, ca restu de resurse atentionale  le sunt in foi.Acele foi pe care le-au mazgalit cu marker toata noaptea sa isi dea lor insasi impresia ca au invatat. Toti se intreaba ce ne-o mai da iarasi ramolitul de .... .:P (autocenzura)

Intram in amfiteatru.Toti au ceva de facut doar eu privesc pasiv!
Iarasi forfota: asezari strategice, cruci facute ba cu mana,ba cu pixul pe banca( apropo,dragi colegi... nu e crestineste sa murdariti mobilierul platit de mine pe restante)!

Vine profa cu subiecte. Se face liniste. Deplina. Asa de mare, incat incep sa ma plictisesc. He! Ce tare ! Subiectul asta il stiu. Am vorbit despre asta cu o tipa, la un interviu. Nu m-a angajat, dar discutia a fost intersanta.  Asa ca ma apuc sa scriu. 

Cele mai tari faze sunt atunci cand dai examene cu colegii de la distanta! Oameni mari, domni si doamne " respectabile" cum incearca sa copieze! E fenomenal!
Vine profa(defapt o asistena cu doi ani mai mare ca mine, o fatuca cum ar zice un prieten de-al meu) si semenaza lucrarea unei doamne prinse ca isi rupea gatul uitandu-se la un coleg mai tanar. Si incepe  doamna ,sa se planga "fatucii" si sa o roage frumos ," din suflet" si tot ce era organ intern ... sa o ierte, ca nu s-a uitat la lucrarea colegului. Hm... ma intreb eu?Atunci la ce s-a uitat?.Daca ar fi sa o credem pe doamna prinsa in flagrant.... asistenta era geloasa !:)

Uite asa ne ingaduie Cerul sa avem cate o zi frumoasa... Relaxanta...
O sa va zic mai incolo cum ma" relaxez"invatand pe restanta

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce e cel mai "dureros" este ca in trei ani de facultate, cred ca am avut trei examene cu adevarat relevante, in care intr-adevar aveai sansa sa aplici ce ai invatat...restul...grila...loteria nationala. Nu Ionel?

Revin... spunea...

Sau intrebari de genul... "al treilea principiu este..."

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari