12 iun. 2008

Ministrul Orban la Campia Turzii

Dupa ce a pierdut alegerile pentru capitala, Orban si-a reamintit ca e ministru si a avut o vizita de lucru in judetul Cluj.
A vizitat cateva sosele si obiective din judet dupa care... si-a amintit ca e in PNL , iar PNL a promis sa lupte cu toate fortele impotriva PDL si sa sustina orice contracandidat al vreunui PDList.

Asa ca a facut o scurta vizita la Campia Turzii, unde s-a deplasat la brat cu candidatul fortei democrate , Gal Avram in cartierul Sarat. Aici a promis ca va demara lucrarile de constructie a unui pasaj subteran pe sub calea ferata , pe locul fostei pasarele. De fata cu cativa oameni adunati la locul cu pricina a sunat pe dl director al regionalei CFR Infrastructura si a comandat inceperea studiilor de fezabilitate.La final i-a indemnat pe oamenii prezenti sa voteze schimbarea si si sa ii dea un colabrotator bun in Campia Turzii, in persoana lui Gal Avram.


Toate bune si frumoase pana aici. Inititiva de a face un pasaj in zona caii ferate este una foarte oportuna si este un proiect original al lui Gal Avram, ce merita felicitat.

Dar , ma intreb:

1.ce se intampla daca nu iese Gal Avram primar? Se va tine de cuvant ministrul liberal?Sau se va face ca .... ploua pe malurile Ariesului?
2. Cum poate comanda ministrul niste lucrari, fara ca inainte sa fi propus Guvernului un proiect si sa obtina finantarea pentru proiectul respectiv?

Daca nu va ramane o anecdota din seria"autostrada zburatoare",si aceasta pasarela se va realiza totusi , e un punct castigat pentru Gal si meita felicitat.Indiferent daca Gal va fi sau nu primar dupa 15 iunie 2008, in mintea celor din zona va fi mereu "pasajul lui Gal" . Asa cum iluminatul strazilor e considerat al lui Hanga si apa potabila a lui Giurgiu.Si poate va fi un argumentul ce ii va face pe unii sa il voteze. Peste 4 ani.

Intre timp, e de remarcat ca in cele aproape doua saptamani scurse de la primul scrutin a fost o liniste la care nu m-am asteptat. Ziua de duminica va fi oricum, una interesanta.


Tu ce crezi? Se va face acel pasaj subteran?Rapunde la sondajul din dreapta paginii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari