19 iul. 2008

Campanie Campia Turzii- ce ne spune internetul

Desi nu am regasit interesul la care ma asteptam in privinta "campaniei de imagine "pentru Campia Turzii, nu am sa o las in coda de peste si am sa contiunui cu acest post. Am incercat sa vad despre ce anume vorbeste internetul cand dai "Campia Turzii" in Google. Am cautat referiri la oras de pe diverse site-uri si in ziarele online nationale. Iata care sunt cele mai dese referiri. Din moment ce se scrie cel mai des, pot fi considerate embleme ale orasului.
MECHEL CAMPIA TURZII De la privatizarea celui mai mare agent economic din oras,SC Industria Sarmei si pana in prezent , combinatul metalurigic a fost in atentia presei , mai ales economice.Asa am aflat ca Mechel detine locul 3 in judet ca cifra de afaceri si locul 2 ca numar de angajati.

ECHIPA DE FOTBAL din oras este amintita cel putin saptamanal in cotidianele regionale si de sport. Fosta ISCT,acum Mechel este de ani buni la mijlocul clasamentului in divizia B/liga a II-a si supravietuirea sa are stransa legatura cu sponsorizarile concernului rus caruia ii poarta,mai nou, numele.Daca, prin absurd ar promova in Liga I,nu ar avea un stadion adecvat.

BAZA AERIANA 71 CAMPIA TURZII. Aflata defapt, in comuna Luna, baza a fost infiintata acum 25 de ani.In urma cu doi ani a fost inaugurat un nou turn de control si a fost dotata astfel incat sa corespunda normelor NATO, fiind a doua baza aeriana folosita de acestia, dupa cea de la Kogalniceanu. Toata lumea a aflat ca aici au fost gazduite celebrele F15 americane cu ocazia summitului NATO de la Bucuresti si mai nou,se vorbeste despre un incident in care un mig de la Campia Turzii a fost lovit de un OZN. Cazul este studiat de universitati americane in domeniu, iar pilotul ce a adus cu bine aparatul la sol va fi decorat de presedintele Basescu.

AUTOSTRADA BECHTEL este ocazia cu care se pomeneste foarte des in presa numele orasului nostru.Promisiuni ca ar am circula din noiembrie anul acesta pe tronsonul Campia Turzii-Gilau am gasit in zeci de pagini de net si de ziare, dar pe mine tot ma umfla rasul...

PARCUL INDUSTRIAL REIF este un proiect despre care se scrie in majoritatea site-urilor econimice. Investitia in parcul ce se va intinde pe 44 ha si investitorii atrasi sunt importanti. Se pare ca in cel mai mare parc industrial privat din judet deja si-au anuntat intrarea o firma germana din domeniul metalurgiei,HECO, o firma ce din domeniul automotive ce va lucra pentru Mercedes,Audi si VW .

FABRICA CERESIT-HENKEL .Producatorul de adezivi pentru constructii ar fi investit in Campia Turzii 10 milioane de euro si ar fi angajat intre peste 100 de oameni, conform ziarelor economice.

ANDRA Celebra cantareata originara din Campia Turzii este considerata una dintre cele mai bune voci ale Romaniei. Apare foarte des in presa, insa a cam trecut de momentul in care se mai scrie de unde provine-deja stie toata lumea. O informatie interesanta gasita pe cateva site-uri:anul trecut,Andra a fost numita cetatean de onoare al municipiului Campia Turzii.

1 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca ar fi mult mai multe lucruri de amintit despre campia numai tot ce trebuie e sa fim atenti la lucrurile frumoase si de care ne "lovim" in fiecare zi si care ni se par normale...

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari