30 iul. 2008

Ce se poate face pe un stadion

Pe un stadion se poate juca fotbal. Se pot rupe picioare.Se pot face blaturi. Pe un stadion poti sa mananci seminte si sa le arunci in capul vecinului din fata. Pe stadion poti sa injuri in cor sau poti sa iti versi furia pe arbitru aruncand cu ceva dupa el.

Dar se mai poate si altfel.
Si am vazut duminica, pe stadionul Mechel din Campia Turzii.Sub un cer amenintator, sub niste nori ce aduceau noaptea mai devreme si pe o plaoie ce se arata interminabila, peste 2000 de oameni au asisitat la un concert de muzica crestina sustinut de grupul Speranta. A fost un eveniment organizat de bisericile evanghelice din oras si Misiunea Speranta. Cantecele duceau "cu gandul spre cer" la fel ca si predica sustinuta de pastor.

Dincolo de orice discutie despre confesiuni si religii, e de notat ca exista oameni care se implica si pun suflet , timp si chiar bani in chestiuni ce tin de suflet. Iar un astfel de eveniment s-a aratat necesar in orasul nostru. Asta pentru ca ne-am obisnuit prea mult sa privim la noi . La cat de tari. sau cat de slabi suntem. La cat de mare este contul din banca sau la cat de mica e pensia. La ce vrem noi, la ce avem., la ce ne place. E bine sa iti amintesti, macar din cand in cand sa privesti si spre cer... Campia Turzii a avut nevoie de asta, avand in vedere numarul mare de spectatori din stadion.

2 comentarii:

Anonim spunea...

MA BUCUR CA CEI DIN CAMPIA TURZII AU NEVOIE DE DUMNEZEU, MA ROG CA DOMNUL SA ATINGA SI VIATA UNUI OM DIN CAMPIA TURZII, PE NUME BALA IOAN (NELU) EL A AFIRMAT CA A FOST SAU ESTE CEL MAI RAU OM DIN CAMPIA TURZII....DOMNUL SA-L FACA CEL MAI SFANT,PE CAT IAU FOST PACATELE DE MARI ASA SA-I FACA SI POCAINTA...AMIN

Anonim spunea...

AM VRUT SA-MI SCRIU NUMELE DAR NU STIU CUM SA FAC, MA CHEAMA MAGDA

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari