30 sept. 2008

Vecin cu Chelsea

Niciodata nu am mai vazut atata agitatie ca si in ultimele doua zile,pe strada pe care lucrez.Spatii foarte largi rezervate din starda si trotuar , bodyguarzi,jandarmerie, angajati agitati, si mai ales, multi, multi jurnalisti. E vorba de strada pe care se afla hotelul Opera Plaza***** .
Motivul? Aici s-au cazat mega hiper galacticii de la Chelsea Londra in asteptarea meciului cu CFR Cluj din Champions League.Aceasta agitatie era ieri inaintea sosirii lor la Cluj Napoca.
In aceasta seara,acelasi peisaj era completat de o multime mare de fani si fane care asteptau pe fotbalisti sa se intoarca de la antrenamentul oficial.Poate sperau sa ia un autograf, sa faca o poza sau,in cazul fetelor, poate sa isi incerce norocul cu un strain celebru si cu bani:)

Eu personal nu i-am intalnit inca. Din cate stiu, toti au contracte pe urmatoarea perioada, asa ca nu isi cauta de lucru la mine, dar pe aceasta cale ii anunt ca poarta noastra e oricand deschisa.

Cu acest autocar se deplaseaza ei prin Cluj , si tot cu acesta blocheaza jumatate din strada, motiv de "bucurie",pentru cei ce nu mai gasesc loc sa parcheze in locurile in care erau obisnuiti.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari