17 mar. 2009

Banca Transilvania din Campia Turzii se inchide

Prima agentie a Bancii Transilvania, deschisa in Campia Turzii in urma cu patru ani s-a inchis. Banca mai are un punct de lucru in centrul orasului, chiar vis-a-vis de prima agentie. Spatiul de la punctul nou de lucru este mai mare, putand deservi mai multe persoane zilnic. Toate activitatile Bancii se vor muta in acesta agentie.

Un aspect interesant in ceea ce priveste zona in care isi desfasura activitata agentia Bancii Transilvania a devenit un "magnet" pentru alte banci. Dupa intrarea BT in acea zona a centrului, in aceeasi zona s-a deschis mai apoi si o agentie BRD si recent o agentie Piraeus Bank.

Astfel, singura banca cu doua unitati deschise in municipiul Campia Turzii ramane Banca Comerciala Romana, care la inceputul acestui an a deschis agentia Sancrai, in imobilul nou de vis-a-vis de magazinul Profi.

O alta agentie bancara inchisa la Campia Turzii a fost franciza Volskbank, care a functionat foarte putin timp in imobilul nou de vis-a-vis de fosta Posta. In acel spatiu s-a deschis acum un magazin Oncos.

Pe langa bancile amintite, in Campia Turzii mai sunt urmatoarele banci: CEC Bank, Banca Carpatica, Raiffeisen Bank si MKB Romextera.

1 comentarii:

CG spunea...

Problema e ca umbla zvonuri ca BT isi va inchide multe sucursale fiindca are probleme majore... Sa vedem, asta e probabil doar primul pas: restrangerea activitatilor.

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari