25 mar. 2009

Veniti la teatru?


Pentru cei care se plang ca nu prea exista evenimente culturale in Campia Turzii, astazi au ocazia sa participe la unul.

Astazi, la Casa de Cultura "Ionel Floasiu" din Campia Turzii se joaca piesa "Doi intr-o barca",e Jules Cohn, în regia lui Mihai Creţu.

Piesa are în distribuţie pe câţiva actori cunoscuţi de la marile teatre bucureştene, precum Jeanine Stavarache, Ştefan Velniciuc, Florina Lucian, Candid Stoica, Silvia Nastase, Laurenţiu Lazăr. Piesa este înscrisă într-un turneu şi are ca scop promovarea unui proiect cultural care să dea posibilitatea artiştilor pensionari din lumea teatrală să-şi continue existenţa ca prezenţă scenică.

Comedia “Doi intr-o barcă” tratează tema extrem de actuală a crizei cuplului după o convieţuire de 20-30 de ani de căsătorie, într-un fel care să îi implice emoţional şi pe tineri. Acţiunea piesei se desfăşoară într-un apartament de bloc, spaţiul comum de întâlnire. Publicul poate asista la discuţii casnice care vorbesc de la sine despre criza de comunicare dintre doi oameni care se văd zi de zi, îşi împart problemele şi ajung la concluzia că nu şi-au îndeplinit visele.

Piesa este programata sa inceapa la ora 17.30 iar pretul unui bilet este de 10 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari