10 iul. 2009

Sana cu coacaze de la Napolact

Buna dimineata!
Mi-am inceput ziua de vineri mai devreme ca de obicei, am facut pe harnicul si am venit mai repede la servici. Si ca sa am curaj sa incep ziua, am vrut un iaurt. La vitrina, am vazut ceva... interesant: Sana cu coacaze?!

Hm, cum o fi Sana, o "lactata" acrisoara si cu gust de coacaze?
E facuta de Napolact, asa ca am zis "Hai sa incerc"!

Dupa aceea ma gandeam sa va zic parerea despre o chestie noua. De ce sa vorbeasca doar altii doar despre ultima placa video scoasa de nu stiu cine? Si de ce sa puna ei poze cu placile acelea care oricum arata toate la fel si din descrierile acelea cu multe cifre si alte litere nu se intelege nimic?

Intorcandu-ne la Sana noastra... are un gust... interesant. E si acrisor si dulce, dar nu pot sa va zic daca e bun sau nu. E de gustat. O combinatie ciudata, dar daca iti plac in general lucrurile facute cu si/sau din coacaze atunci va fi un deliciu pentru tine.

Ambalajul e reusit. Din materiale moderne, cum foloseste si (Da, Danone am vrut sa zic), dar sub forma de "sticluta" cum erau sticlele de lapte odinioara.

Strasnice idei au cei de la Napolact. Nu cum faceau odinioara... Pacat ca asa ardeleneste cum se arata, si asta e cumparat de o multinationala...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Bănuiam că eşti papă-lapte. Acum aflu că eşti doar papă-sana! Sana vine de la Susana?

Revin... spunea...

Gata, sunt desconspirat :))
Nu stiu, probabil ca vine de la Susana, dar coacazele ce au in comun?

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari