31 iul. 2009

Leonardo in declin

Asa cum anunta nu demult Ziarul Financiar, lantul de magazine Leonardo are probleme. Se pare ca expansiunea lantului se oprese si chiar se inchid 30 de magazine din cele mai putin profitabile. Foarte aproape de noi se simt efectele: magazinul Leonardo anuntat in Solaris nu s-a deschis nici pana azi. Azi am trecut pe langa una din cele 30 de victime: magazinul de pe Memorandumului, Cluj. Nu plang inchiderea acestor magazine, pentru ca nu am fost niciodata multumit de calitatea incaltamintelor cumparate de aici. Mai trist este ca 500 de oameni raman fara leafa. Supararea fostilor angajati de la magazinul de pe Memo s-a revarsat si asupra mea cand am indraznit sa fotografiez ruina ce ramanea in urma dezafectarii... salariului lor.

.










Interesant este ca pe aceeasi strada, la mai putin de 50 de metri un magazin de incaltaminte tocmai se deschise. E vorba de magazinul Marelbo. Secretul faptului ca acesta sta in picioare trebuie sa fie faptul ca firma si produce articolele pe care le vinde, nu face doar comert.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari