3 aug. 2009

Penny Campia Turzii: a inceput santierul si recrutarea de personal

Viitorul magazin Penny din Campia Turzii va fi situat exact vis-a-vis de magazinul Profi si ar urma sa se deschida in mai 2010.
Constructia va fi ridicata pe fostul teren al parohiei romano-catolice. Pentru realizarea ei, va fi demolata o cladirea ce se vede in imaginea de jos,

Conform Ziarul Financiar, Discount-marketurile Penny ofera pe un spatiu de vanzare de aproximativ 750 metri patrati si un sortiment de 1.200 de articole de uz zilnic, compania operand peste 15 magazine in Romania. Valoarea investitiei pentru un magazin de tip discount Penny Market este de aproximativ 1,2 milioane de euro, suma care acopera terenul, cladirea si utilitatile.

In paralel sunt anuntate recrutari de personal pentru viitrul supermarket.
Cei interesati de unul dintre posturile: sef de magazin, sef de magazin adjunct, lucratori comerciali sau casieri, pot depunde CV-uri la adresa de e-mail job@penny.ro sau la numarul de fax 0372/641831.

1 comentarii:

Anonim spunea...

MI-AS DORI TARE MULT SA LUCREZ LA SUPERMARKET PENNY CAMPIA TURZII.AM STUDII SUPERIOARE TERMINATE ,,INGINERIE ECONOMICA SI MANAGEMENT IN ALIMENTATIE PUBLICA SI TURISM,, AM LUCRAT PANA ACUM 20 ANI IN CONTABILITATE IMI PLACE MULT COMERTUL.SPER LA UN POST IN PENNY CAMPIA TURZII(sanda.camarasan@yahoo.com)

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari