14 aug. 2009

Zilele Campiei Turzii- articol scris de cititori

Astazi au inceput Zilele Municipiului Campia Turzii. Daca ai apreciat informatiile de pe acest blog, acum e randul tau sa oferi informatii si opiniile tale. Pentru ca acest articol va fi scris de cititori!

Te astept sa povestesti tu cum a fost anul asta la Zile si cum te-ai distrat.
Ce ti-a placut si ce nu ti-a placut. Cum a fost organizarea, cat de live a fost muzica si ce piese ti-au placut cel mai mult. Pentru cei care nu sunteti din zona, va astept sa spuneti cum vedeti voi ca ar trebui sa fie organizata o sarbatoare a unui oras sau ce e diferit in orasul vostru cand va petreceti.


Cum puteti scrie? Folosind casuta de comentarii de sub postare. Va rog sa folositi un id de google sau daca veti folosi Open ID, si scrieti sub "Anonim" la sfarsitul comentariului in paranteza scrieti numele vostru.

3 comentarii:

Finy spunea...

Nu ai pierdut nimic interesant decat focurile de artifici aia imi pare rau ca lea-ai pierdut in schimb cantareti de care aprope nu a auzit nimeni...

Tivadar Emanuel spunea...

Cantareti de crizaaaaa :))!

Rares Morar spunea...

sa nu-ti para rau dupa focurile de artificii...o sa-ti arat filmarea :)
distractie placuta acolo in luna de miere!!!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari