8 sept. 2009

Eu sunt anti-Converse!

Nu ca m-am trezit si eu sa fiu anti-ceva si mi-a nimerit sub ochi o pereche de tenesi Converse. Nu ca nu as purta si eu (foarte rar, ce-i drept). Da' stiti de ce? Pentru ca sunt prosti! Nu ma refer la cei care ii cumpara (zic asta ca sa nu se simta jignit cel care mi i-a facut si mie cadou), ci ma refer la incaltamintea in sine.
Adica nu sunt de calitate. Nu tin deloc mai mult decat aia de 5 lei de pe piata pe care ii imita. Si totusi, pustii si pustele de liceu (oare exista cuvantul asta?) dau cel putin un milion pe ei. Si din banii parintiilor! E o marlanie. Zic clar sa auda tot poporul. Nu merita un milion ca sa ii porti doua saptamani!
Am zis-o!

* mie nu mi s-au rupt azi, ci mai demult, dar azi m-am ofticat numa'

6 comentarii:

Anne spunea...

e bine de stiut..eu nu mi-am luat nimic de incaltat de la cei de la Converse, dar nu cred ca o voi face de acum :)

Eliza spunea...

cuvantul "Pustele" nu l-am mai auzit sau vazut scris pana acum :)) e "pustoaicele" femininul plural la "pusti" :P dar sunt sigura ca stiai asta. si e dureros, da, "conversismul" asta (nu exista, stiu:)) )care ia amploare datorita...spiritului de turma zic eu. si ma opresc aici. bine ca ai scris!

just_me spunea...

Sa sti ca ai dreptate!!!!Dar cel putin sunt incaltati pentru o saptamana sau mai mult de la Converse:P.....(vorbesc de cei care cumpara:P)....Eu trebuie sa recunosc nu sunt "Anti-Converse"...nu inca:)....e fain sa te exprimi liber!!!mult succes:)....seara faina!:)

CG spunea...

Am de 2 ani de zile o pereche de Converse All Star si nu am avut nicio problema cu ei. Au fost cumparati din Franta, 65 EUR.

Revin... spunea...

@eliza: m-am gandit sa inventez cuvantul asta... parca suna mai aproape de ceea ce am vrut sa exprim....
@mr george: eu am patit cu o pereche si o gramada de cunostinte la fel. E drept, cumparati din Romania sau din Grecia... poate la noi ajung fake-uri..

Anonim spunea...

poa' sa tina si 2 zile, mie nu`mi pasa, tot ador tenesii:)))

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari