17 sept. 2009

Se fac angajari pentru noul magazin Billa din Turda

Rewe Group anunta deschiderea primului supermarket BILLA din Turda. Unitatea va fi amenajata la parterul Central Shopping Center, ce va fi inaugurat la sfarsitul acestui an.

Deja au inceput si recurtarile de personal pentru noul magazin.
Se cauta adjunct sef magazin, casier sef, adjunct casier sef, sef departament delicatese, adjunct sef delicatese, casiere, vanzatori, bucatari, lucratori comercial pentru delicatese, contabil, receptioner marfa. Cei interesati pot sa depuna CV uri pe adresa de e-mail job@billa.ro sau la numarul de fax 021/20 55 661;

9 comentarii:

Essences spunea...

Buna, voiam sa te anunt ca m-am mutat de pe incasha.blogspot.com pe incasha.com. Daca vrei sa imi modifici si mie linkul, te rog frumos. O zi buna iti doresc!

Anonim spunea...

angajarile sunt pe bune? sau doar de "forma" iar personalul este deja selectat. Intreb acest lucru pentru ca la multe market-uri mi-am depus C.V.-ul dar nici macar sa ma cheme la interviu.Poate pentru ca am facultate iar la astia le trebuie cu liceu, mai prostovani. Sincer...sper sa fie "pe bune".P.S. Era sa uit....ceva "taxa" trebuie?

Anonim spunea...

am uitat sa ma semnez "la final". Georgiana Florea.

Revin... spunea...

Pentru Georgiana: Nu cunosc exact modul in care face Billa (defapt Rewe) recrutarile. In principiu posturile ar trebui sa fie "pe bune". Interesul lor este sa isi acopere posturile disponibile cu oamenii cei mai potriviti.

Nu cred ca facultatea in sine este problema pentru care nu ai fost invitata la interviu, dar eu as judeca in felul urmator: daca pentru un post anume e suficient ca angajatul sa aiba liceul, as evita sa angajez pe cineva cu facultate pentru ca :

1) e foarte probabil sa aibe pretentii financiare mai mari;
2)il voi pune intr-o echipa cu altii care au doar liceu iar asta ar putea fi generatoare de probleme(integrare in echipa, relatii conflictuale);
3) daca are facutlate si candideaza pentru un post inferior, ar putea sa pararseasca firma de indata ce va gasi un job pe masura pregatirii sale.

Sper sa te ajute informatia despre angajari si incercarea mea de explicatie. Te astept sa reviipe blog cand poftesti. Succes la angajare.

Anonim spunea...

Multumesc pentru raspuns. Voi incerca ink o data. Le voi spune, cum am facut-o si la alte interviuri ca nu-mi doresc o remuneratie mare (undeva in jur la 600-700 Ron)si ca m-am saturat sa stau acasa atata timp. Sincer vreu sa-mi gasesc de lucru nu pentru bani ci sa am o activitate cu care sa-mi "omor" timpul.Plictiseala ma "omoara" ea pe mine.Cer prea mult? Nu cred.
Multumesc mult ink o data pentru raspunsurile date.

Anonim spunea...

MDA.. EU LUCREZ LA BILLA DIN SIBIU IAR CRITERIILE DE ANGAJARE SUNT OMUL POTRIVIT LA LOCUL POTRIVIT SI NU TREBUIE NEAPARAT O FACULTATE

Revin... spunea...

@ Anonim: Ma bucur sa avem si pareri din interior si mai ales sa aud ca se angajeaza pe acest criteriu. Succes si te mai astept pe blog!

Anonim spunea...

AS DORI SA MA ANGAJEZ SI EU DAR NU STIU DACA E PE BUNE DAR DACA DA CUM O FAC NUMELE MEU ROSTAS CLAUDIU

Anonim spunea...

NU STIU DACA IMI RASPUNDE CAREVA DAR AM CITIT ANUNTUL SI AM TRIM CV SI PRIN E-MAIL SI PRIN POSTA SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari