28 oct. 2009

"E.ON Gaz, o companie orientata catre client" Cu spatele!

"E.ON Gaz, o companie orientata catre client". Asta am putut citi pe un poster la centrul de relatii cu clientii din Turda, al companiei. Numai ca eu nu simteam deloc lucrul acesta inainte de a citi acest slogan. Dimpotriva, comentam in sinea mea si eram indispus pentru ca ma aflam acolo.

Ce ma nemultumea?
In urma cu aproximativ un an, E.ON Gaz s-a gandit sa inchida toate operatiunile de la centrul zonal din Campia Turzii si sa le transfere in Turda. A ramas la noi in oras doar o caserie! (de parca mai merge cineva pana acolo cand ai atatea modalitati de plata alternative).

Ce inseamna asta?
Inseamna ca pui pe drumuri 28000 de locuitori ai unui municipiu plus alte cateva mii de locuitori ai satelor din jur de fiecare data cand ai treaba cu ei. Cand ai de scos o adeverinta ca nu esti dator la ei, cand ai de facut o deconectare sau reconectare, cand modifici ceva in contract sau cand vrei documentatie sau aprobari sa iti pui o centrala sau cand ai nevoie de interventii tehnice.
E lesne de inteles ca au facut asta pentru reducerea costurilor. Dar o companie care e "indreptata spre client" nu fuge de client in orasul vecin. Asa face o companie zgarcita, care are monopol si pe care o doare in cot de zeci de mii de clienti.

Aceasta frustrare a mea se acutizeaza cand ma gandesc si la alte institutii la care poti apela doar cu un drum in Turda:

Judecatorie (nu inteleg de ce un oras mai mic, cum e Ludus poate avea judecatorie si Campia Turzii nu);
Casa de Pensie (mai ales ca publicul lor tinta nu se deplaseaza prea usor);
Cadastru si Publicitate Imobiliara; etc

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt monopol acele institutii de stat, deci chiar nu ii intereseaza !!
Cat despre e-on, au venit sa faca PROFIT in romania nu sa tina mii de angajati, asa ca taie in carne vie, putin le pasa lor ca ai de facut un drum pana in Turda. Au platit ceva bani pe fostul distrigaz nord.....

Anonim spunea...

sa te fereasca dumnezeu sa ai o problema cu gazu

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari