24 oct. 2009

Noua fantana arteziana din Piata Garii

Joi a fost inaugurata fantana arteziana din Piata Garii, in Campia Turzii.
Investitia a costat 150.000 lei si lucrarile au fost executate de SC EDDAN CONSTRUCT (conform blogului lui Rares Morar). Iata ce a iesit:






In timp ce admiram fantana (va marturisesc ca imi place foarte mult), si-a facut aparitia domnul viceprimar Ioan Moldovan. Vroia sa vada care imi este reactia si pentru ce filmez. I-am spus ca e mai reusita decat fantana din parcul central si mi-a explicat ca aceea a fost doar restaurata si s-a facut "doar ce s-a putut face" din vechea fantana arteziana. Probabil principalul beneficiar al fantanii (pentru ca locuieste exact acolo), viceprimarul s-a aratat si el foarte incantat de investitia Primariei.
Iata si fantana in miscare:

2 comentarii:

compadvice spunea...

Frumoasa ,,decoratie,, de oras!Sa va bucurati de ea!Se pare ca pana la urma primaria mai face si investitii bune:)

Rares Morar spunea...

Sunt 100% de acord cu tine. E frumoasa fantana. N-am ce sa-i reprosez. Dar mai bine ii statea in centru :) . Dl viceprimar e foarte simpatic. De vreme ce pentru fantana asta s-a alocat DUBLU decat pentru cea din centru normal ca doar atat s-a putut face :)

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari