6 mai 2010

Ce magazin se deschide in Solaris?

UPDATE
Interhome este in faliment.Nici o sansa pentru magazinul din Solaris sa se mai deschida.

Centrul comercial Solaris, deschis in urma unei investitii de zece milioane de euro intre Turda si Campia Turzii a pierdut de la deschidere si pana acum o parte insemnata din chiriasi. Ultimele doua magazine inchise au fost Sprider si Elvira, dupa ce anul trecut aceasi soarta a avut-o si supermarketul MiniMax.
Tot anul trecut, prin luna iulie se anunta deschiderea celui mai mare hipermarket din zona in parcul de retail de pe malul Ariesului, insa aceasta intentie nu s-a concretizat pana astazi.

Acum, Solaris anunta deschiderea altui magazin in spatiul in care ar fi urmat sa se deschida hipermarketul. Este vorba despre o unitate apartinand Interhome, o retea de magazine de bricolaj.

Cine este Interhome?



Compania belgiana Interhome Decor a intrat pe piata romaneasca in anul 2005, cand a inaugurat doua magazine la Ploiesti si Timisoara. Reteaua a avut anul trecut o cifra de afaceri de 12,5 mil. euro, in crestere cu circa 40% fata de 2007. Anul acesta a fost inaugurat un magazin la Buzau si un altul la Craiova.
"Suntem in discutii avansate pentru inca un spatiu nou in acest an.Am proiectat deschiderea magazinului undeva la sfarsitul lunii august", a spus Cristina Nica, directorul de marketing al Interhome Romania pentru Ziarul Financiar, referindu-se probabil la magazinul din Turda.

Daca sunteti curiosi ce produse veti putea cumpara din magazinul Interhome, puteti consulta catalogul de produse aici.

Ramane de vazut daca noul magazin deschis in centrul comercial Solaris va reusi sa revigoreze activitatile comerciale de aici.

6 comentarii:

Fotoreporter spunea...

După repetatele experienţe negative cu javrele pe post de security de pe-acolo, nu mai am curajul să merg la Solaris!

Snobis spunea...

OCHIUL E PE TINE

Gelu FLOREA spunea...

Hipermarketul la care se făcea referire era... PIC (reţea cu sediul la Piteşti), care aparţine omului de afaceri Cornel Penescu. Însă, pe când se stabiliseră detaliile, omul de afaceri a fost arestat (cazul FC Argeş) şi... negocierile au căzut!

Zam Fir Pop spunea...

Blogul Ancăi Stăvar e din CUA? Rog detalii ca să o prind în Listă!

Anonim spunea...

se deschide sau se inchide?

Anonim spunea...

feriti-va de Interhome......ana

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari