5 dec. 2010

Vis de Crăciun, acasă

Este începutul lui decembrie și este zăpadă aici. Multă zăpadă, așa cum era pe vremuri acasă. Și asta mă duce cu gândul acolo unde mi-e dorul... acasă.
Mă gândesc că va fi primul Crăciun petrecut cu soția mea și îngerașul nostru, în căsuța noastră și visez...

Visez cum vom savura un ceai cald, vom testa bunătăți făcute în casă, vom depăna amintiri din ultimul an, probabil ne vom uita la poze și voi recupera o fărâmă din cele două luni pierdute din viața fiului meu. Și visez cum îi voi ține în brațe pe amândoi, voi închide ochii și voi rosti o rugaciune de mulțumire lui Dumnezeu pentru tot ce ne-a dăruit în anul acesta... Mai visez cum ne vom opri cu toții și, după ce vom desface cadourile vom cânta o colindă împreună și apoi vom aștepta prietenii care vor veni să ne colinde. Va fi un grup mare și vor cânta foarte frumos. Îi vom invita în casă și, după ce se vor încălzi vom cânta cu ei încă o colindă. Și visez cum, odată rămași singuri din nou, preaiubiții o să adoarmă. Ea pe brațul meu stâng, el pe brațul drept iar eu... iar eu nu o sa dorm nici o clipă pentru că voi sta să îi privesc, la lumina discretă din bradul împodobit. Pentru că nu vreau să mai ratez nici un moment... Mi-a fost asa de dor de voi...

Până de curând, piesa asta nu puteam să o ascult decât până la jumătate...

6 comentarii:

Eliza spunea...

:) ce frumos ai scris. va doresc voua trei nu doar un Craciun, ci o iarna prea frumoasa. sa fiti toti trei si sa va bucurati unul de celalalt si de Cel care v-a adus impreuna!

Anonim spunea...

mi-au dat lacrimile... binecuvantati suntem ca avem parte de sarbatoarea Craciunului care ne aduce de fiecare data acasa!!!
Oana Fetita

Revin... spunea...

@Eliza: Multumim! Să ai și tu parte de o iarnă...de vis!
@Oana: Vă așteptăm acasă și la colindat!!!!

Tivadar Emanuel spunea...

Foarte fain ai scris.
Sa aveti parte de sanatate multa si fericire deplina - sunt sigur ca le meritati.

P.S.: fain canta Tony Tomas ... din cate stiu el acum e in Norvegia ...

Anonim spunea...

Dragul nostru,
De cateva zile tot citesc si recitesc acest fragment si...inteleg asa de mult din ceea ce ai scris dar...nu inteleg tot.De ce??
Pentru ca eu il am aici aproape pe fiul nostru care imi zambeste in fiecare zi, care ma atinge in fiecare zi, care imi spune prin tot ce face ca ma iubeste..Nu fi trist pentru ca de cate ori i-am spus despre taticul lui mi-a zambit! Asta inseamna ca ii e dor si lui in felul lui de tine..Mie in schimb mi-e asa de dor de tine, de noi, de momentele noastre.Te asteptam cu mare drag..
Te iubim tare de tot!!
..sotia si fiul tau...

Anonim spunea...

Draga tati,
Am rugat-o pe mami sa scrie cateva cuvinte in numele meu.Eu inca nu stiu scrie sau sa ma exprim sa ma inteleaga toata lumea dar mami intelege de aceea, vreau sa iti spun ca mi-e dor de tine si astept sa te vad ca sa te intampin cu un zambet de-al meu.Sti? Toata lumea imi spune ca zambesc frumos si cuceresc cu el.Oare o fi adevarat???
Te iubesc taticule!!
Ianisucu

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari