9 ian. 2011

Un an nou...

Mi-am început mai târziu ca alții anul nou pe blog... Au trecut sarbatorile și parcă s-a lăsat din nou, liniștea... Am sărbătorit anul acesta cu mai multă bucurie ca oricând pentru că de nașterea Domnului sărbătoresc, într-un anumit fel și nașterea mea. A fost frumos ca un vis din zori. Am petrecut mult timp cu familia și am fost mai mult decât...înconjurat de prieteni.

Și totuși, ce rămâne după sărbători? După ce s-au stins colindele și fiecare își vede de treaba lui? Ce rămânde după ce bradul a fost jumulit de culoare și de lumină și aruncat la gunoi... sau în pod, după caz? Ce rămâne după ce zăpada se topește și ne lasă străzile murdare, plinde de noroi?

Rămâne ce am câștigat pentru noi, pentru sufletul nostru. Cu ce ne-am imbogățit spiritul. Dar, cel mai important, rămân planurile și visurile pentru anul care vine.În locul colindelor, o muzică ritmată ca un impuls pentru noi realizări, în locul bradului, mai mult spațiu în casa pentru a-ți manifesta entuziasmul iar străzile... străzile devin un câmp de luptă perfect pentru noi bătălii câștigate.
Tuturor vă doresc un an plin. Cu ganduri ce se transforma in visuri marețe și visuri mărețe transformate în mari adevăruri!
Pune-ți o dorință, suflă și fugi de o împlinește!
Vă pup!

3 comentarii:

Zamfir de Turda spunea...

Ţi-am spus şi ieri pe stradă, îţi spun şi azi pe blog: Să fiţi sănătoşi!

Anonim spunea...

Mâine e 9 februarie. Nimic nou pe la tine?

Unknown spunea...

Salut,
Intr-o vreme scriam pe recuzita.blogspot.com, am incetat sa mai scriu acolo, cu toate ca am mai primit mesaje de la cei care ma urmareau sa mai scriu, avand in vedere ca tu ai fost unul din cititori care ma urmarea, din respect iti trimit acest mesaj sa-ti multumesc si sa te anunt ca am inceput un nou blog, http://cantomorala.blogspot.com/ , poate vrei sa treci pe acolo.
Multumesc.
Cu stima,
Olimpiu

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari