21 sept. 2008

Harnicia portocalie s-a terminat dupa alegeri UPDATE



Asfaltarea strazilor intotdeauna a fost o moneda electorala in Campia Turzii. Nici alegerile de anul acesta nu au facut exceptie. Deloc intamplator, campanie de plombare de strazi a fost inceputa chiar inainte de startul campaniei electorale pentru alegerile locale.
Dar aceasta nu e neaparat o problema, daca lucrarile au fost facute si se poate circula mai bine pe strazile orasului.
O problema , insa, exista pe cel putin doua strazi din cartierul Sarat,care inca nu au vazut asfaltul.
Ma refer la strada Calarasilor si la strada Baba Novac. Din unele informatii, strada Calarasilor a fost cuprinsa in planul de modernizare inca din anul 2007, dar lucrarile au inceput .... in 2008,exact in timpul dintre turul I si turul II ale alegerilor pentru primar. Partea si mai trista e ca, exact dupa 15 iulie cand dl Ioan Vasinca a fost reales in functie(sa fie o intamplare?!), nici un muncitor si nici un utilaj nu a mai calcat pe strada respectiva! Au aruncat doar praf in ochii alegatorilor care, probabil ca acum regreta ca au pus stampila de vot acolo unde au pus-o.Ce au lasat in urma? O strada sapata adanc,cu putin pietris si unde ai putea circula mult mai bine cu o barca decat cu masina!Aceasi situatie si pe strada Baba Novac, unde locuitorii sunt la fel de nemultumiti de felul in care arata strada si spun ca era mai bine daca ar fi lasat strada asa cum era inainte sa inceapa lucrarile, daca tot nu au dus lucrarea la bun sfarsit.
Au fost facute sesizari pe site-ul primariei si la numarul de telefon 0800800378(telverde Primaria Campia Turzii)dar raspunsul a fost acela ca "lucrarile au inceput". Nimeni nu spune,insa cand se vor termina.

Si ca "peisajul" sa fie complet, amintesc si de promisiunea asfaltarii strazii Vasile Goldis unde nici macar nu au inceput sa lucreze.

Asa ca imi permit sa trag singur concluzia : harnicia portocalie se termina odata cu alegerile.
UPDATE!!! ESTE 21 SEPTEMBRIE SI STRADA CALARASILOR ARATA LA FEL DE DEPLORABIL! SAU MAI RAU... CICA VOR INCEPE LUCRARILE DUPA CE SE TRAGE APA. EU ZIC CA O SA VINA IARNA SI TOT VOR AVEA INCA O SCUZA SI TOT NU VOR TERMINA.
ASA ARATA AZI O STRADA PLATITA DE AUTORITATI IN 2007 SA FIE PLATITA, SI LA CARE S-AU INCEPUT LUCRARILE IN LUNA IULIE!

1 comentarii:

Anonim spunea...

ma gandeam ca ai uitat de vasile goldis....si totusi la str pavel dan mai trebuie inca un strat de asfalt cel de uzura sau cum se zice??
cam asa ceva...

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari