19 iul. 2008

Se retrage "bunicuta odioasa Iliescu"

Toata presa scrisa, televiziunile si blogurile au vorbit zilele trecute de anuntul pe care Ion Iliescu l-a facut , si anume ca nu intentioneaza sa mai candideze pentru un nou mandat de deputuat.

Slava Domnului! Era si timpul! "Vulpea batrana" a politicii romanesti, omul sub al carui ranjet eu nu citesc altceva decat viclenie,ne lasa...Pentru mine este omul ce se condiera un presedinte democratic al Romaniei, dar care la inceputul carierei a folosit metodele cele mai crude si mai anitdemocratice pentru "a face ordine". A fost si cazul mineriadei din 1990 cand zeci de tineri au murit pentru un drept castigat prin revolutie:acela de a-si spune cuvantul, de protesta.
Culmea este ca faptele de atunci s-au clasificat, el nu mai poate fi judecat pentru ca a trecut prea mult timp de atunci.

Daca tot se va plictisi in pensie, il invit sa urmareasca la nesfarsit urmatoarele imagini, poate poate ii pirere ranjetul perfid de pe fata si il prind remuscarile.

"Spirit civic" laudat de Iliescu

Cine loveste?Minerii adusi special de Iliescu in Bucuresti



In cine loveau?
Acesti oameni au fost "dusmani ai democatiei"

1 comentarii:

Anonim spunea...

nu ma prea intereseaza politica decat in perioada voturilor asa ca....dar promit sa fiu mai "activa " la alte subiecte...te pup

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari