10 oct. 2008

"Undeva intr-un oras" Cine incearca?

Aşa se numeşte concursul naţional de literatură organizat pentru prima dată la Câmpia Turzii şi Turda. Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii şi Societatea Culturală Filarmonia din Turda au organizat concursul de promovare a creatorilor români, pe tema „De ce iubesc oraşul meu”.

Scopul acestui concurs naţional nu este doar de descoperire a noilor talente, în primul rand de promovare a literaturii şi artei naţionale, stimularea comunicării interculturale, promovarea pe plan turistic a oraşelor României şi apropierea cetăţeanului de spiritul valorilor autentice. Competiţia se va desfăşura pe categorii de vârstă; 7 -14 ani, 15-18 ani şi peste 18 ani. Lucrările vor fi trimise între 6-30 noiembrie 2008 pe adresele de e-mail: danieladeac@yahoo.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi ana_sevan@yahoo.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Festivitatea de premiere şi Spectacolul de Gală vor avea loc în data de 19 decembrie 2008 la Casa de Cultură din Câmpia Turzii.



1 comentarii:

Anonim spunea...

sal..am creat un blog ptr incepatorii in blogger ,motiv ptr care te invit sa-l citesti .Orice sugestie vis a vis de el,orice comentarii sau intrebari sunt binevenite.BAFTA LA VIZITATORI!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari