13 nov. 2008

Candidati online 1: Cristian Haiudc

Traim in secolul 21 , e anul 2008 si langa Campia Turzii se deschide mall.
Da, suntem moderni si globalizati.Asa ca nici campania electorala nu mai e ce a fost candva. Acum candidatii se intrec in promisiuni facute pe internet. Multe din ele nu vor depasi sfera virtuala si nu vor ajunge in real, dar haideti sa aruncam o privire pe site-urile candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, de la noi din oras.

Astazi,site-ul candidatului PDL la functia de deputat in colegiul Campia Turzii, Cristian Haiduc
www.cristianhaiduc.ro

Aspectul general al site-ului este destul de placut. Un site simplu , portocaliu si usor de navigat. Am, insa rezerve cu privire la poza pusa pe homepage, daca e cea mai reusita pe care o avea candidatul...

Sectiunea Despre el
Aici gasim CV ul candidatului Cristian Haiduc, cu date complete despre cariera sa profesionala si politica.

Sectiunea Stiri

Aflam de la inceput ca este primul politician cu un site pe un domeniu .ro. Foarte relevant, haideti sa il votam! La sectiunea "Stiri" apare un titlu interesant de analizat: "Cristian Haiduc se gandeste la un proiect pentru constructia unui camin de batrani..." De gandit nu e greu sa te gandesti, dar daca dai click sa vezi ce a si facut in urma gandului bun...vezi un titlu specific ziarelor de scandal, atunci cand lanseaza o informatie neverificata sau sigur falsa : Titlul suna asa: "Un nou camin de batrani?" Semnul intrebarii de la sfarsit e pus ca o portita sa "se scoata" daca nu ca iesi nimic, sau pur si simplu ca sa distraga atentia de la continutul articolului, care nu spune nimic de fapte concrete... Doar se stie ca o buna parte din cei ce citesc un articol se opresc la titlu si primul paragraf.

Sectiunea video

Un filmulet care nici nu e gazduit pe serverul site-ului cu pricina in care il vedem pe Hadiduc vorbind despre guvernarea PDL. Vorbeste atat de convigator si de inflacarat, incat pe fata dlui Tise aflat in stanga lui se citeste o plictiseala crunta. Ce sa faca omul? Casca, se freaca la ochi, isi roade unghiile , se uita aiurea pe tavan. Pai daca colegul sau e atat de captivat de ce spune, de ce ar sta vizitatorul site-ului sa vada tot filmul?

Sectiunea Program

Am dat cu interes click pe pagina aceasta, sperand sa gasesc un motiv, totusi sa il votez pe acst candidat. Mi s-a deschis insa foarte incet, un fisier PDF. E un fisier mare , se descarca greu. Nu cred ca a fost o idee foarte buna, pentru ca multi nu au instalat Adobe Reader-ul sau nu au randare sa deschida un astfel de fisier. Daca totusi astepti sa se descarce apare programul PDL la nivel national. Foarte colorat si vesel facut, inspira pozitivism. Insa omul din Campia Turzii voteaza pe acela ce face ceva la el in oras.(sau promite ca face) In acest program, insa, nimic despre Colegiul nr 7

Sectiunea Contact
Se ofera un formular prin care se pot trimite mesaje candidatului. Mesajele nu se posteaza si pe site.


Cam asta am vazut eu pe acest site, intrati si voi si spuneti-va parerea.

Urmeaza sa aruncam o privire si pe site-ul candidatului Gal Avram.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari