14 nov. 2008

Candidati online 2:Avram Gal

Unul dintre cei mai vizibili si mai activi candidati la orice fel de alegeri in zona Campia Turzii este Avram Gal. Asa ca nu putea sa rateze sansa promovarii personale si a programului sau online.
Ce gasim pe www.galavram.ro ?



Site-ul este construit sub conceptul de blog si contine informatii cu o tenta mai personala. Imaginea generala este si in acest caz una de site facut rapid, simplu si destul de "aerisit".

Sectiunea Articole blog

Este destul de saraca, atat ca numar de postari, cat si in ceea ce priveste continutul. Cum un candidat ( sau "stafful" candiatului) este farte ocupat, este mai greu sa scrii zilnic. Asa ca apar doua postari in 2 octombrie si 5 postari in 5 octombire, ceea ce sugereaza faptul ca blogul e un mecanism de promovare - corvada: din cand in cand scriu pentru ca trebuie.
Continutul articolelor este pur electoral, vorbeste despre actiunile electorale ale pretendentului la fototliul de deputat. Totusi, in unul din articole, mai elaborat, am putut citi o povestioara interesanta.
Interesant este faptul ca majoritatea comentarilor sunt exagerat de pozitive, ceea ce m-a facut sa cred ca sunt moderae undeva. Am facut si o incercat totusi sa scriu un comentariu si am vazut ca a fost postat automat. Asta e un plus pentru blog.
Tot din comentarii am aflat ca exista si un birou de presa al candidatului. Suna un pic cam popos , dar hai sa ii spunem asa.

Sectiunea Curiculum Vitae

Dincolo de faptul ca lipseste un "r" din cuvantul curriculum" , CV ul este unul de bun simt si de normal, dar prezenta unei astfel de sectiuni mi se pare normala, pentru un site de candidat, mai putin pentru un blog asa cum se pretinde a fi galavram.ro

Sectiunea Familie

Mai potrivita pentru un blog, aceasta sectiune promoveaza ideea de familist convins a lui "Avramut". O idee buna, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost faptul ca se prezinta poze din vizita familiei Gal la Disneyland. Ma intreb cati copii din Triteni, Viisoara sau chiar Campia Turzii vor ajunge vreodata sa vada "o alta lume" , cum este prezentat Disneyland-ul. Sau poate copiii mei vor ajunge, daca va fi Gal deputat. Oare asta a fost ideea ce a vrut sa o transmita?

Sectiunea "Activitatea Politica"

Incepe cu o prezentare a functiilor si traseului politic a lui Gal Avram . Cum "a avut ce scrie" , mai ales in ceea ce priveste schimbarea partdidelor, a "omis " sa mais scrie pe litsa : Forta Democrata si Partidul National Liberal ,din partea caruia candideaza.

In rest , actiunile sale politice ce se stiu deja,si despre care s-a vorbit in mai multe randuri.

De vazut, citit, judecat si daca vreti voi si v-a convins, votat...

Sectiunea "Program"

Cuprinde zece obiective asupra carora se va apleca in momentul in care va fi ales. Practic si concis. Interesant ca face referire si la colaborarea cu primarul PDL ist al Campiei Turzii.

Galeria foto

Cuprinde o serie de poze de la activitatile electorale ,inclusiv de la activitatile avute pe cand era in alte partide, cum ar fi concursul de miss. Galeria foto cu oficialitati imi provoaca sentimentul unui deja-vu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu inteleg de unde si pana unde "credinta" aceasta a lui Avramut de a pretinde ca i se cuvine un asemenea loc...poate sa se prezinte oricum, in cuvinte simple sau pompoase, pentru cei ce-l cunosc ramane doar el...Lorena, Campia Turzii

Revin... spunea...

Pana la urma, s-a vazut ca nu felul in care s-au prezentat in campanie pe internet sau pe strada a contat in desemnarea mandatelor.
Eu sunt curios ce urmeaza pentru omul politic Avram Gal...

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari