20 mai 2009

Inca o banca trage obloanele la Campia Turzii

Dupa ce in urma cu doua luni Banca Transilvania a inchis una din agentiile din Campia Turzii, MKB Romexterra Bank a decis sa paraseasca municipiul. Toate operatiunile agentiei vor fi mutate la Agentia Turda, agentie despre care angajatii spun ca "spera sa ramana".

MKB Romexterra isi desfasura activitatea la parterul imobilului nou de birouri de pe Str. Laminoristilor, vis-a-vis de vechile farmacii. Ziarul Financiar relata la acea vreme ca agentia din Campia Turzii a fost prima din tara care a fost deschisa sub brandul MKB Romexterra, brand lansat in urma cumpararii pachetului majoritar de actiuni ale Romexterra de catre grupul financiar german MKB.

De alfel, presa financiara relateaza ca Romexterra a pierdut in anul trecut peste 66,35 milioane lei si ca urmeaza sa concedieze 150 de angajati. Banca avea la inceputul acestui an 87 de agentii din care 7 au fost inchise (5 in Bucuresti, una in judetul Arges si agentia din Campia Turzii).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari