21 mai 2009

Campia Turzii nu pupa autostrada anul acesta

Desi am auzit cu totii zeci de declaratii ale oficialilor prin care se jurau ca anul acesta vor da in folosinta tronsonul de autostrada dintre Campia Turzii si Gilau, iar ultimele vizite ale premierului Boc aratau ca lucrarile sunt in grafic, zilele acestea s-a anuntat clar: Campia Turzii nu va fi legata la autostrada anul acesta si portiunea data in folosinta va fi de la Turda la Gilau.
In continuare exista probleme pe portiunea dintre Turda si Campia Turzii din cauza deseurilor chimice de la Turda si a exproprierilor inca nesolutionate.
In concluzie, nu pupam autostrada, am fost dusi cu zaharelul de un premier clujean pentru care e absolut tot una daca trece prin Turda sau Campia Turzii. Ma intreb, daca ar circula cu trenul, ar vrea sa se dea jos in gara din Turda? Poate asa va vedea ca nu e tot una. Bine ca a stiut pe unde sa vina in Campia Turzii in campania electorala si nu s-a ratacit niciodata!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari