30 iul. 2009

A dat America pe Cluj pentru mai multa libertate

Cei care inca mai cred ca America e tara tuturor libertatilor, mai afla odata ca se inseala chiar de la un yankeu nascut si crescut acolo. Larry Sherrer este un ofiter in rezerva din marina americana care s-a mutat din State pentru a locui in Romania. A ales sa se casatoreasca cu clujeanca Ady Pitu pe care a cunoscut-o in Italia. S-a mutat la Cluj-Napoca unde si-a deschis un bar cu specifc... arab!

Larry spune ca dupa terminarea misiunii in marina americana, nu s-a mai simit "in stare" sa se intoarca intr-o tara cu o politica pe care nu o mai agreaza. Este total impotriva razboiului la care a luat parte. Pare un tip cu principii, dar totusi, a ales sa traiasca tot intr-o tara care sprijina razboiul.
Fostul soldat spune ca cei care traiesc cu visul american si care cred ca aceasta este o tara in care libertatea iti este respectata, au vazut prea multe filme.

Puteti citi intreaga poveste a yankeului ardelenizat in Adevarul de astazi, care vine si cu volumul doi din "Decameronul".

Apropo de Adevarul, Cosmin Nausi arata pe blogul sau de unde s-a inspirtat ziarul cand si-a facut noua sigla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari