17 iul. 2009

Eco Campia Turzii: raspunsul Primariei


Am primit astazi raspunsul la cea de a doua sesizare facuta Primariei Campia Turzii cu privire la cateva informatii referitoare la proiectul Eco Campia Tuzii.

E adevarat, la cea de a doua sesizare, astfel incat sa se incadreze in termenul legal.
Am primit o lista cu toate punctele de colectare selectiva a deseurilor in oras si o lista cu justificarea cheltuirii a 48.532 lei (ceea ce inseamna aproape jumatate de miliard de lei vechi).

Aici puteti vedea raspunsul integral primit la sesizare si promit ca voi avea o pagina speciala dedicata acestui proiect si mai ales respectarii lui deindata ce ma voi muta pe o alta platforma de blog si constructia site-ului imi va permite.

4 comentarii:

Rares Morar spunea...

Ce zici...incepem noi o campanie de promovare door-to-door a proiectului ECO? :)

Revin... spunea...

Dupa cum au explicat cei din Primarie, se pare ca oamenii au fost informati. ce le lipseste, defapt este constientizare si bun simt. As incepe o campanie prin care sa ii arat cu degetul (pe blog) pe nesimtitii pe care i-as surprinde aruncand gunoiul aiurea. Si le-as publica si justificarile si pozele.

Rares Morar spunea...

Eu nu am vazut niciun fluturas, nicio brosura, nicio scrisoare, nicio sapca, tricou sau pix...doar 2-3 bannere si autocolantele de pe taxi-uri..dar de pe care se putea citi doar titlul proiectului :)

Revin... spunea...

Nici eu nu am vazut mai mult decat ai vazut tu, dar am pus pe seama faptului ca am fost mai mult plecat din oras.

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari