6 iul. 2009

Hipermarketul Auchan in Solaris?


In ultimele zile, cateva bannere anunta extinderea Solaris Shopping Park. La fel si site-ul centrului comercial.
Cica ar urma sa se desachida un hipermarket in mall-ul de pe malul Ariesului.
Mai mult, magazinul Minimax Discount s-a inchis, dupa un an de grea agonie.
Pe site-ul myjob.ro am gasit un anunt prin care se facea publica recrutarea unui responsabil de raion la Auchan, anuntul adresandu-se doar oraselor Turda si Campia Turzii.
Sa fie acesta un indiciu ca salvarea Solaris Park si hipermarketul anuntat se numeste Auchan? Sau anuntul de recrutare inseamna doar ca cei de la Auchan si-au extins aria de cautare in zona noastra?
In alta ordine de idei, de la Solaris au mai disparut: Fornetti, fast foodul Leo si intentia de deschidere a unui magazin Leonardo.
Poza cu anuntul Solaris e imaginea saptamanii.
P.S. Folositi cu incredere meniul "Gaseste un job" din dreapta paginii. Poti gasi un job chiar in CUA si poti sa contribui cu cativa centi in contul acestui blog.(Noah, ca mi-am facut si reclama la reclame)

UPDATE: Departamentul de Resurse Umane Auchan: "La Turda nu e nimic sigur"

Chiar daca ar fi sa deschida cei de la Auchan un hipermarket in zona, se pare ca inca nu se vorbeste despre asta. Cei de la Resurse Umane, intrebati despre posibile posturi din Turda, nu au negat existenta lor, dar nici nu au confirmat.
Pe de alta parte, in domeniul este destul de raspandita practica de a posta un anunt de recrutare in alte orase decat cel in care va lucra viitorul angajat, specificandu-se fie plata transportului fie acoperirea costurilor de relocare.

O verificare la acelasi departament,dar de data aceasta la Cluj, a confirmat ca postul respectiv este pentru hipermarketul din Cluj. Cei de aici par sa nu aiba informatii despre un magazin la Turda.

Mai jos redau discutiile cu cei de la Auchan.


Resurse Umane Bucuresti

auchan ru
Asculta mai multe audio Diverse

Resurse Umane Cluj

Discutie Auchan Cluj Resurse Umane
Asculta mai multe audio Diverse

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari