27 iul. 2009

Sezon interzis la imbolnaviri

Am facut (involuntar) o vizita la Ambulatoriul de Specialitate din Campia Turzii. Mai pe romaneste, la Policlinica. Ce am aflat? Nu avem voie sa ne imbolnavim in aceasta perioda. Pentru ca nu are cine sa ne trateze! Foarte multi medici specialisti sunt in concediu in aceasta perioada. Fiind un oras mic, nu prea exista mai mult de un medic pe o specializare, asa ca... fiti cuminti, ingriti-va si asteptati toamna ca sa va imbolnaviti!

Vestea buna e ca este deschisa si functioneaza capela ortodoxa din incinta... Oare pentru a compensa?


2 comentarii:

Anonim spunea...

ok, stiu ca ma trezesc cam tarziu sa raspund la chestia asta, dar te poti duce in turda la doctor, nu te lasa nimeni in aer asa bolnav. cu capela nush ce ai avut. respect

Revin... spunea...

Nu e prea tarziu niciodata sa iti spui parerea. Ideea e ca eu m-am cam saturat sa aud replica cu "Du-te in Turda: pentru o adeverinta sau orice chichita la EonGaZ,pentru o hartie de la casa de pensii, pentru orice problema legata de judecatorie sau pentru alte probleme in care institutii ale statului sau firme de utilitate publica pun pe drumuri un oras de 28 de mii plus altii din satele din jur.
Nu am avut nimic cu capela. Intentia mea era sa o scot intr-o lumina buna. Nu prea mi-a iesit...?

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari