21 oct. 2009

Dumnezeu nu crede in atei

In Statele Unite se investesc 25 de milioane de dolari pentru o campanie publicitara masiva in care se incearca implementarea in mintea locuitorilor unor orase precum New York sau Chicago a ideii ca Dumnezeu nu exista.

Se straduiesc sa faca asta prin bannere uriase puse la metrou, pe autobuze sau pe panouri luminoase. Se pare ca este vorba de o actiune ateista fara precedent in Statele Unite sau in lume.

Mi-ar placea ca Dumnezeu sa faca un semn si intr-o clipita toate acele panouri sa dispara.Sau sa cada. Sau sa ia foc fara nici o explicatie umana. Dar pentru mine este suficient sa ma trezesc in fiecare dimineata, sa deschid ochii si sa-mi vad sotia zambindu-mi, sa stiu ca Dumnezeu exista...

Sursa info: Adevarul

4 comentarii:

Vania spunea...

Bieţii americani! Ca şi cum n-ar fi şi-aşa de râsul tuturor...

Ojo Gherghin spunea...

Foarte interesanta fraza cu sotia :) imi place cum gandesti :) te`ai facut baiat mare, gata. Ojo (al` mic)

Anonim spunea...

Dacă Dumnezeu există, e mare şi bun, vede ce fac şi mă judecă ... aşa cum îl duce mintea. Fără să-i spun eu ce fac şi cum să mă judece. Nu cred că sunt mai puţin bun, dacă nu-mi fac cruce şi nu trag două înjurături şi o minciună după-aceea.

Anonim spunea...

Ateismul e un trend. Si crestinismul a fost pentru unii doar un trend caruia s-au conformat.Pentru adevaratii crestini nu exista trend. Exista iubire sincera pentru Dumnezeu. (Anna)

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari