5 oct. 2009

Realitatea a pornit tot arsenalul contra Basescu


Stiam tot timpul ca presa din Romania e influentata politic. In ceea ce priveste televiziunile de stiri, stiam clar ca Antena3 e PSD, PC, si tot ce e contra PDL sau Basescu. Stiam ca Realitatea era, in principiu pro Basescu. Dar de cateva zile nu pot sa nu remarc cum Realitatea TV pune toate tunurile posibile pe Guvern, pe Basescu si pe PDL. Dupa cum spuneam si ieri, campania "Noi vrem respect" este pretextul pentru a trambita toate hibele guvernarii (adevarul e ca au de unde).

La Antena3 nu ma asteptam la multe. Dar astazi, Realitatea m-a dezamagit. Nu neaparat ca e anti PDL sau Basescu. Dar azi am vazut doua transmisiuni jalnice.
1) Intr-o stire despre greva profesorilor, o reporterita pe strada invita o batranica ce vroia sa mearga la piata dar nu avea suficienti bani pentru a-si cumpara orez. Si-a spus batranica povestea si a inceput sa se planga. Reporterita, o indeamna, blajin sa nu se necajeasca.
2) Pe o strada amarata de la marginea Bucurestiului, Tatulici plange de mila locuitorilor care trebuie sa treca prin balti si prin gropi si indeamna la spirit civic si revolta.
Nu contest ca cele doua sunt realitati ale vietii sociale din Romania, dar cei de la Realitatea s-au gasit tocmai acum sa le arate. Nu mi se pare deloc intamplator.
Daca deja incep cu astfel de gainarii... sunt curios pana unde vor ajunge.
La ora asta, transmit in direct lansarea candidaturii lui Oprescu.

3 comentarii:

Rares Morar spunea...

Mi se pare ca mesajul Realitatea TV coincide foarte mult cu mesajul lui Oprescu. Iar campania "NOI VREM RESPECT" a fost un intro pentru lansarea doctorului :)

Gelu Florea spunea...

:)) rareş face ce face şi aduce vorba despre Sorin Oprescu... Eu ştiam că Vasile Soporan şi oamenii lui trebuie să adune voturi pentru Oprescu, dar ştiam că treaba trebuie făcută mai puţin la vedere... :)) Ce mă distrează politica asta! Of, Doamne...

Rares Morar spunea...

Ce ma distreaza oamenii care copiaza stiri si zvonuri de pe Citynews si care cred ca tot ce zboara e avion :)

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari