2 oct. 2009

"Spune si tu" si "Noi vrem respect" sau campanie electorala 2.0

SPUNE SI TU

NOI VREM RESPECT, by Realitatea



Cele doua campanii incearca sa sensibilizeze spiritul civic in Romania. Vom rezolva, insa ceva aratand cu degetul, spunand in gura mare ce te nemultumeste in tara asta?
Va spun eu, cu respect: NU.
De ce aceste campanii? Simplu. Vor face valva si chiar daca nu ne vor auzi cei ce ne conduc, ne vom auzi noi intre noi. Si ne vom revolta. Si vom fi nemultumiti. Iar cei de la putere nu vor avea atata curaj sa isi arate realizarile in campanie.Pentru ca noi suntem revoltati. Astfel, terenul este pregatit pentru campania electorala a opozitiei. Aceasta este campanie electorala de nivelul 2.0.

3 comentarii:

Tivadar Emanuel spunea...

Campaniile astea sunt bune pentru ca omul sa aiba unde sa-si spuna pasul ... asta nu inseamna ca cineva ii va si rezolva problemele + ca omul cu probleme constata cati mai sunt ca el - e un fel de impacare sufleteasca ... parerea mea!

Tivadar Emanuel spunea...

Hai sa mai spun ceva ..legat de noul look al blogului tau: sincer imi placea mai mult inainte! Poate e doar perioada aia de obisnuinta cu noul aspect ... ai si cuvinte in franceza.. poate nu toti le inteleg ...Antetul e frumos! Am si votat! ...e doar o parere...

Revin... spunea...

Multumesc, Manu pentru parerea sincera. Defapt ce m-a fact si pe mine sa aleg tema a fost antetul. O sa incerc sa mai schimb ceva pe ici-pe colo si o sa ma decid daca ramane asa.

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari