25 dec. 2009

Nu va temeti!

De Nasterea Domnului, va doresc tuturor cititorilor, prietenilor sau surferi rataciti pe blogul meu, sa aveti parte de bucurie. De bucuria intalnirii cu Isus Hristos si nu de intalnirea cu Mos Craciun. Traditiile sunt frumoase si isi au farmecul lor. Dar sa nu uitam ca Isus nu s-a nascut ca sa ne imbogateasca cultura, ci ca sa ne imbogateasca sufletul.
El a lasat slava din cer, a coborat pe pamant in chip umil, de om ca sa moara pentru pacatele omenirii pentru ca prin invierea Sa noi toti sa putem avea viata vesnica. Acesta este mesajul "Craciunului"! Iar noi, colindatorii trebuie sa ducem la fiecare casa vestea pe care ingerul a adus-o pastorilor din campia Betleemului:
"Nu va temeti caci va aduc o veste buna, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astazi, in cetatea lui David vi s-a nascut un mantuitor care este Hristos, Domnul!" (Luca,2:10, trad. Cornilescu)

5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Craciun fericit!

Rares Morar spunea...

Sarbatori Fericite si tot ce iti doresti!

Tivadar Emanuel spunea...

La multi ani!
La multi ani!
La multi ani!

Ionut Soryn spunea...

La multi ani! Multe realizari in anul asta ce vine!

Anonim spunea...

La multi ani! Unde ai disparut apropo :P :)))

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari