19 apr. 2010

Bloggeri cu pluta pe Aries (din CUA)

Sambata, 17 aprilie a avut loc cea de a doua intalnire a bloggerilor din CUA. Pentru ca tot nu stie toata lumea ce e CUA asta, precizez: Comunitatea Urbana Aries, este o arie geografica ce cuprinde municipiile Turda si Campia Turzii si satele din jurul acestora.

Intlnirea a avut loc la Centrul Ratiu pentru Democratie Turda unde cafeaua a fost atat de apreciata incat s-a mai cerut un rand. Bineinteles ca gazdele au fost politicoase si au oferit cafea destula unor "omeni fara viata sociala, ce stau doar pe net cu cafeaua langa ei".

Pentru ca am intarziat am dat vina pe ALIS, care sambata circula foarte rar pe linia 20. Nu stiu daca m-a crezut cineva, dar m-am bucurat sa reintalnesc pe Alexandra si pe Ionut, pe Florin Coman, pe Cristian si pe Zamfir. Si mai tare m-am bucurat sa cunosc pe Marta, pe Oana, pe Mihai si Alin, si pe Adia dar si sa vorbesc online cu colegi ce nu au putut fi prezenti in carne si oase, si anume Zolty si Ervin.

S-a vorbit despre inceputuri (prea putin si prea sec, dupa parerea mea), despre platforme de blogging si despre Zelist (aici mi-a placut concluzia lui Zamfir: Zelist iti face doar o idee despre ce esti tu in blogosfera, nu trebuie luat prea in serios).

A doua parte a intalnirii a fost si mai interesanta, deoarece s-au pus bazele unui blog comun al bloggerilor din CUA. S-a ales o platforma (hehe, va fi blogger-ul cu care sunt atat de obisnuit) si un moderator in persoana Oanei. Cel mai aprig discutat a fost titlul blogului. Depasind la mare distanta celelalte propuneri (si au fost cateva), tiltul castigator la vot a fost CU PLUTA PE ARIES. Va aparea si blogul si veti vedea de ce. Trebuie musai, musai precizat ca a fost o idee plecata de la Alexandra!
Astfel s-a prelungit intalnirea pana la ora 19 cand expria "biletul meu de voie" si a trebuit sa sparg iarasi gasca. Noroc cu colega anonima Adia care m-a carutat pana in Campia Turzii, scutindu-ma de o galeata de nervi de asteptare prin statii, motiv pentru care ii multumesc si pe aceasta cale.

Centrul Ratiu pemtru Democratie

7 comentarii:

Zamfir spunea...

Mulţumesc: pentru participare, pentru contribuţii, pentru ... laude!

Fundaţia Raţiu pentru Democraţie spunea...

Salut,

nu cumva ideea cu pluta a venit de la mine? :))
nu are importanta. bine ca e pe aceeasi pluta si Florin (in sfarsit)
Oana

Florin Coman spunea...

Hmm, da, "cu pluta pe Aries":)
Cine e carmaciul si cine sunt vaslasii? :))
Dar mai ales - cine sunt aia de stau intinsi pe pluta si trag aprig din cafele? :))

Florin Coman spunea...

Hm, da ... "cu pluta pe Aries"!
Cine e carmaciul si cine sunt vaslasii? ;))
Si mai ales cine-s aia de stau intinsi in pluta si trag aprig la cafele? :))

robert spunea...

Vorba aceea: "sunteti dusi cu pluta" :)

Revin... spunea...

@Oana
Eu am auzit-o prima data de la Alexandra, dar poate pentru ca era mai aproape de mine. Scuze daca ti-am "furat" meritul! Important e ca avem un nume care ne place!
@Florin:
Pluta se mai lasa si dusa de val :)

Zam Fir Pop spunea...

# robert: Nu uita că pluta a fost primul tip de ambarcaţiune din istorie. Nu uita că plutele din balsa străbăteau Pacificul, nu uita că ... nu contează cu ce mergi, ci, UNDE!!!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari