3 apr. 2010

Ziua lor fara Basescu

Am citit pe acest blog despre o manifestare numita "Ziua fara Basescu". Poate ati mai auzit si ati mai citit despre aceatsa manifestare. Ce m-a facut sa rad a fost titlul acelei postari:" Am spus Da democratiei si Nu demagogiei". Haha! Am cateva lucruri de comentat aici:

1. Nu au sens miscarile indreptate pro sau contra unor persoane. E democratic si util sa manifesti in favoarea unor principii. Nu mai vrem inca un imprumut de la FMI. Nu vrem legea salarizarii. Vrem legalizarea prostitutiei. Vrem trecerea in ilegalitate a sarutului pe strada. Vrem interzicerea fastfood-urilor. Vrem ziua de lucru de 10 ore ca sa iesim din criza, nu stiu… ai dreptul sa susutii sau sa ataci orice de genul asta. Dar nu are sens, nu e fair si nici atat de democratic pe cat vi se pare voua sa faci o manifestare anti o persoana. Asta e o alta forma de demagogie.

2. Nu il vreti pe Basescu? Trebuia sa va mobilizati cu totii la vot. Trebuia sa oferiti si promovati alternative adevarate. Si ianinte sa aud de Crin Antonescu, mai ganditi-va odata…

3. Basescu era peste tot in ziua aceea: in ziare, la televizor, pe net. Chiar si pe afisele voastre.

In opinia mea, titlul vostru corect era "Da democratiei, Nu demagogiei lui, Da demagogiei noastre"

1 comentarii:

Alexandra Cel Mare spunea...

E parerea ta si ti-o respect! fiecare lupta pentru ceea ce crede, asta daca nu prefera sa ramana indiferent. Mai multe ti-am spus in reply-ul de pe blogul meu..

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari