29 nov. 2010

Între timp...

Decând am închis blogul, adică din luna iulie, s-au întâmplat multe...

În viața personală s-a petrecut minunea! Minunea se numește Ianis Emanuel și este cea mai mare realizare a mea (e drept, in coproducție) de până acum. Pe parcurs o sa va impartășesc din miile de zâmbete pe care ni le oferă.

În viața profesională, ultima perioadă a fost un dezastru. Perioada de căutare a unui nou loc de muncă s-a prelungit neașteptat de mult. Dar am acumult multe experiențe și am ajuns la niște concluzii interesante despre resurse umane despre care o să vorbesc mai încolo.

În Câmpia Turzii avem plăcuțe nu bilingve, ci trilingve, mor eroi ai aerului, dar suntem legați la cea mai mică autostradă din lume.Și din păcate, cam atât.

Blogosfera locală, deși făcea eforturi unioniste, pare tot mai decimată. E împărțită între cei care navighează cu Pluta pe Arieș si restul, care par indiferenți la orice tentative de punere împreună a ideilor sau blogerilor din zonă. Poziția mea urmează să fie contrurată în perioada următoare.

Brb!

4 comentarii:

Florin Coman spunea...

Ionel, iti uram toate cele bune copilasului tau, si multa sanatate parintilor, sa il poata creste mare si frumos.
Sper sa reusesti sa gasesti si jobul care ti se potriveste.
Cat despre pluta pe Aries, suntem mici, neinsemnati, dar ne tratam :)
Probabil, acuma cu sarbatorile va fi o stagnare, iar la anul o sa porneaasca cu mai multa ambitie, asa cum ne straduim sa o lansam mai puternic de luni intregi, cu multe idei care vor prinde contur de prin ianuarie.
Nu am dorit sa ne laudam, sa le facem publice, pentru a putea suprinde la momentul potrivit, daca vom reusi sa facem ceva frumos pentru aceste locuri si sa cream o miscare.
Nu stiu cum sunt restul, de abia ma cunosc putin pe mine, si foarte putin pe colegii mei, asa ca asupra altora nu ma pot pronunta.
Timpul isi va spune cuvantul.
Bine ai revenit cu forte proaspete in blogosfera.

robert spunea...

Welcome back! ;)

Revin... spunea...

@Florin: Multumesc pentru urări. Cât despre Plută... să avem succesuri! :)

Tivadar Emanuel spunea...

m-am amuzat la faza cu 'coproductia' ;)) sa va aduca doar bucurii ;) si ce nume frumos ati ales :D

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari