30 mai 2008

O relicva

Sunt un tanar fericit ca nu a tarit foarte mult din perioada comunista. Nu am stat la cozi la lapte, zahar,faina,apa, aer, libertatea de a scrie pe un blog, etc.
Dar sunt indignat sa vad cum timpurile comuniste lasa inca largi umre si oameni ce ar trebui pusi la indexul uitarii, casati, caci sunt vechi, nu doar ca sunt tolerati, dar pusi in fruntea unor partide, votati si chiar aplaudati.
Ieri am vazut la tv o emisiune electorala. Azi , lumea a invatat sa respecte niste reguli la televiziune si macar sa mimeze niste argumente si proiecte electorale. Si isi face aparitia un personaj trist al zilelor noastre: Vadim Tudor! Urla , tipa , injura , jigneste! Adica face ceea ce stie cel mai bine sa faca!Circ. El "racneste ca un leu", vorba Bibliei. Si la propriu si la figurat, caci omul asta, in afara de scanadal nu a realizat nimic toata viata.
Un om care nu ar mai trebui tolerat si pentru care legea si cuvantul"calomnie" sa aiba aceeasi insemnatate ca pt toti ceilalti. De ce Vadim poate sa spuna toate cuvintele acelea in direct la tv si presedintele sa fie dat in judecata pentru ca o face , pe merit(zic eu) pe una "tiganca imputia".?
Omul acesta(Vadim) traieste din scandaluri si din atentia pe care i-o da media si unii babaci ce il mai voteaza. Merita sa fie ignorat, uitat,daca nu trimis intr-un loc cu multe medicamente. In orice caz, pt mine, ca tanar ,Vadim Tudor e o relicva... si e vina mass mediei ca mai bantuie printre noi.Ignorati-l si scapati-ma de el!

1 comentarii:

Revin... spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari