28 sept. 2008

Observator - pozand viata I

Telefonul cu camera este o mare inventie.Si nu zic asta pentru ca eu nu as fi trecut de epoca in care camera era o fitza obligatorie pe telefon, ci pentru ca o camera mereu la indemana iti poate permite sa imparti cu altii faze din categoria "razi mai sanatos daca rad si altii langa tine" sau "daca nu ma crezi, vezi poza de pe blog"
M-am hotarat de acuma sa pun pe blog astfel de faze pe care reusesc sa le fotografiez.
Iata cateva exemple:




O interesanta aratare pe in zona peco Petrom, la iesire din Campia Turzii, spre Viisoara.
Semnalmente: volan, patru roti,corp metalic si sofer in dotare.Seamana cu o masina, dar nu are usi, geamuri , numar de inmatriculare, faruri si nici oglinzi.




Daca ar fi sa credem ce scrie pe autorizatia acestui taxi, am zice ca satele si comunele de pe langa Aries se dezvolta foarte repde. Numai asa se explica faptul ca Mihai Viteazu este municipiu!




Trei castraveti siamezi.
Batranii de pe strada mea spun ca nu au mai vazut asa ceva. Eu zic ca e doar efectul poluarii si modificarii genetice a semintelor.



Iesire de siguranta in magazinul Profi, in Campia Turzii. Eu zic ca in caz de incendiu, sigur nu iesi la timp pe usa asta!

1 comentarii:

Finy spunea...

Aia cu iesire din Profi ii tare....Succes in continuare sa gasesti traznai din astea...;)

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari