21 mai 2009

Topul 10 comedie in CV-urile de pe bestjobs

Bestjobs a facut, impreuna cu consultantii HR un top al celor mai comice scrieri din CV-uri.
Iata ce iesit:

1. Responsabilitati: Vinzator. "Am dormit bine acolo, ce sa zic? Parintii lucrau amindoi, eh, ce vremuri erau atunci. Si pisica zbura."
2. Atasament la CV - "Motto: Se-ntampla-oare-o crima/ Sa-ti pui gandurile-n rima…?!" + 3 poezii: mama mea, pisica, Reteta unui om perfect, Toamna
3. Mini Interviu: Care este cea mai mare realizare a ta de pana acum? "Am ajuns la 30 sanatos"
4. Studii:
- studii privind conservarea prin congelare a materialului seminal de caine;
- lucrare de licenta in comportament sexual premarital.
5. Mini Interviu: Domeniul de interes era Vanzari. "Sunt potrivit pentru ca imi place ceea ce se intampla in acest domeniu. Piata e in continua crestere in Romania. Fratele meu mai mare m-a indrumat spre aceasta meserie si a fost 'dragoste la prima vedere'."
6. Descriere responsabilitati: - "impegat contabilitate primara, secretariat, impegat fac de toate (fara sex)"
7. Istoric experienta: "tatal meu este administratorul a 2 statii peco si prin urmare m-a angajat si pe mine, stiind de pasiunea mea pentru masini si implicit pentru condus".
8. Descriere job: "Societate condusa de un isteric, (ce sa-i faci nimeni nu-i perfect...)"
9. Descriere studii: "sunt o fata de 18 ani cu 1.66m inaltime, 49kg, ochi verzi, satena (cu par lung), dragutza, seriosasa si plina de enrgie... PS. poza nu am putut sami pun pentru ca sunt prea mare format dar dak doriti..id meu de mess ok_..._... sau trim un e-mail pe adresa www.ok_...._...@yahoo.com..va sigur k nu o sa va para rau:D"
10. Responsabilitati: "Am fost hostessa pentru o seara la petrecerea organizata de compania "X" la restaurantul "Y". Responsabilitatea mea era sa-i primesc pe invitati, iar impreuna cu alte 3 fete am facut atmosfera dansand, in rochii de culoarea siglei firmei, si invitand persoanele din sala la dans pentru a se simti bine."

Top adrese de email, sendere si nickname-uri:
Adrese de email: pasarik.frumusik@.., senzuala_89@.., elfica_sh@.., shut.up_up.up@..,angel_powder2008@.., pithonstd@.., axe.the_hacker@.., sa.ne_http@...
Nume de utilizator: foca.san, pitzic21, dramatique, sunca.nr_117, scama_vesela
Sender: ursuletu gheorghe, John Wayne, Hijo de la Luna, scipio africano, leul vipera

5 comentarii:

Dan Munteanu spunea...

Si totusi.. crezi ca aratand greselile (inconstienta) altora te vei vindeca pe tine insuti?

Da, te simti mai bine cand vezi ca altii sunt mai putin educati decat tine, dar numai pentru ca ai cu cine sa te compari.

Cred 100% in ceea ce ai zis: vindecatorul trebuie sa se vindece pe el mai intai si apoi pe ceilalti.

Iti urez mult succes in vindecarea sinelui, pentru ca merita. Si pentru ca tu meriti asta ;)

Revin... spunea...

Dan,
Cred ca te-ai dus cu gandul mult mai departe decat era rostul postarii mele. Si daca nu s-a inteles foarte clar, am sa explic.
Fiecare dintre noi intalnim la locul de munca sau in orice activitate in care suntem implicati zilnic atat situatii rutiniere, comune, normale cat si situatii extraordinare.
Ei bine in munca mea situatii extraordinare pot sa fie intalniri cu persoane sclipitoare care sa te inspire si sa inveti de la ele sau pot fi persoane care sa iti starneasca amuzamentul pentru simplul fapt ca nu sunt ca si 80% din ceilalti pe care i-ai vazut. Si asta doar prin umorul situatiei.

Cred ca asta face oricine la locul de munca. Si vanzatoarea de la ABC tine minte si povesteste acasa cum si-a uitat unul umbrela, altul restul, samd...

Nu am facut judecati despre valoarea celor care au scris acele CV-uri, doar am redat niste situatii.

Multumesc de comntariu, cu ocazia asta am putut sa iti descopar blogul! Zi faina!

Eliza spunea...

:))Tare. Sa vezi, chiar azi mi-am pus si eu un CV pe ejobs(coincidenta sau nu? ) Si la experienta chiar nu am stiut cum se numea in COR (Codul ocupatiilor din RO) ceea ce am facut eu. Asa ca am scris o denumire care cred ca merita adaugata la topul prezentat de tine. ARHIVAR e denumirea:)) Da' macar stiu ca e funny. E "comisa" in mod constient:P

Revin... spunea...

Si numarul 11 in top... Eliza!:)
Si eu am facut pe angajatorii mei sa zambeasca citindu-mi CV-ul cand au vazut ca ma intereseaza "Psihologia Industruala". E un termen mai vechi folosit in mediul academic mai mult pentru "Psihologie organizationala",termen mult mai la moda astazi...
Poate merit si eu un loc in top ;)

Eliza spunea...

Cand ti-am vazut comentariul cu nr. 11 in top m-am uitat repede sa vad daca ai scris si in post:P whew! nu. Greseala ta a fost mai mica...doar o litera- greseala de tipar :) Cat despre mine, ma intereseaza Psihologia clinica. Cea mai mica nota din facultate am avut-o la Psihologie organizationala. (7, da' stiu ca trebuia sa fie 5:D )

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari