1 iul. 2009

Curatarea "moderna" cu iz de balega

Campia Turzii este un oras curat. Multi din (ne)localnici ar fi de acord cu afirmatia asta. Si eu sunt de acord, doar daca prin "Campia Turzii" intelegem doar centrul si cartierul muncitoresc.
In Campia Turzii, se face curatenie prin mijloace moderne. Autoritatile au achizitionat autospeciale de ridicare a gunoiului (selectiv si eco!) si de spalare a strazilor. Toate bune si frumoase. Dar ia priviti cum se face curatarea starzilor, in cartierul Şarât!



Imaginile sunt filmate in aceasta dimineata, pe strada Traian. Marginea strazii este curatata, iar in mijlocul strazii avem dit-a-mai excrementele de la cai, vaci sau ce animale or mai fi avand localnicii prin curte.(Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, sunt filmate cu telefonul)

Problema e ca strada aceasta, ca si multe altele din acest cartier sunt incluse in zona de impozitare B, ceea ce inseamna ca oamenii platesc pentru curatarea marginii drumului ca sa le fie lasata balega pe mijloc!

Voi ati plati pentru asa ceva?
In orasele voastre se spala strazile? Tot asa de bine?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Rău faci, copile! Vei păţi ca mine: Primarul şi vicele, care înainte se strofocau să mă salute şi să-mi întindă mâna, acum nu-mi mai răspund la salut!
În schimb te vor saluta câţiva Oameni de prin oraş!

Anne spunea...

Cam aiurea..dar ce sa-i faci

Tivadar Emanuel spunea...

zamfipop - hai sa fim cu toti mediocrii si sa ne complacem cu situatia actuala ... decat sa nu ne salute primarul si vicele...

Think4Myself -e buna atitudinea ta

Revin... spunea...

Emanuel, iti multumesc pentru sustinere. Cunoscandu-l pe Zamfir, te asigur ca acel comentariu era intre ghilimele si trebuie tratat ca o gluma ironica.

Anonim spunea...

Emanuel, Ionel a observat ghilimelele!
Comentariul meu însemna o laudă adusă lui Ionel!
Trebuie să amintim "demnitarilor" (aici ghilimelele înseamnă aproape o înjurătură!) că ei sunt în serviciul cetăţeanului şi nu invers!

Anonim spunea...

Hai, să clarificăm lucrurile:
1. Salutul ostentativ al Primarului nu mă încălzeşte.
2. Lipsa răspunsului la salutul meu ... este examenul de bun-simţ al respectivului.
3. Supărarea Primarului după asemenea trageri de mânecă, echivalează cu o "diplomă de cetăţean de onoare"!

Revin... spunea...

Sincer, nu cred ca mai marii orasului ar vizita sau ar lua in seama ce pun eu pe blogshor.
Spun asta pentru ca cei din Primarie nu s-au strofocat sa imi raspunda in termenul legal de 30 de zile la o solicitare cat se putea de simpla si de bun simt legata de promovarea GRATUITA a detaliilor proiectului Eco Campia Turzii pe acest blog.
O sa revin cu detalii despre acest fapt.

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari