28 iul. 2009

Se pregatesc Zilele Campiei Turzii

Primaria a dat publicitatii programul Zilelor Municipiului Campia Turzii. Sarbatoarea orasului se va desfasura in perioada 14-16 august si cuprinde manifestari culturale, sportive si de divertisment.

Activitatile sportive curpind, asa cum am fost obisnuiti, Cupa metalurgistului la fotbal si popice, demonstratii de box, carate si, bineinteles turneul de tenis de la Arena "Vaida Gavrila".

In premiera, la capitolul "cultura" avem, pe langa o expozitie de pictura a proaspat infiintatei Asociatii a Artistilor Plastici si o lansare de carte a unui localnic. Si nu e vorba despre orice localnic, ci de insusi primarul Ioan Vasinca, ce isi lanseaza cartea "Institutia Primarului".

Poate cele mai asteptate momente sunt concertele din parcul mare. Avem si aici o premiera: pentru prima data, avem invitati din afara tarii. Este vorba despre formatia Alma Art din Slovacia, despre care nu am auzit si nici nu am gasit informatii pe net. Dintre artistii romani, vor concerta la Campia Turzii Cristian Nistor, care ne va aduce aminte, probabil de mirosul cojilor de portocale, Corina, si Ana Maria Ferenz. Din trupele romanesti "grele", au fost invitate sa sarbatoreasca alaturi de ghiriseni Directia 5 si Proconsul.
Nu vor lipsi nici recitalurile de muzica populara si focurile de artificii cu care ne-am obisnuit sa sarbatorim.
Programul complet poate fi citit aici.

Va doresc distractie placuta, eu o sa am treaba ;)

1 comentarii:

Finy spunea...

Cluburile sportive Din Campia Turzii( din care fac si eu pare(Volei:X) vor fi premiate:D

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari