8 dec. 2009

Concert de colinde cu Hrusca la Casa de Cultura


Cateva afise puse in mai multe locuri, in Campia Turzii, inclusiv in fata Casei de Cultura "Ionel Floasiu" anunta un concert de colinde cu Stefan Hrusca. Data este 17 Decembrie, pretul biletului 15 lei daca il cumparati inainte de ziua concertului, 25 daca il cumparati in ziua evenimentului. Pe site-ul oficial al rapsodului, insa nu e trecut popasul in Campia Turzii in cadrul acestui turneu, ba mai mult, in 17 decembrie are concert la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj. Poate e voba despre aceasta casa de cultura. Sau poate va canta si intr-una si in alta in aceeasi zi. Vom trai si vom vedea...

UPDATE:
Stefan Hrusca va sustine doua concerte in data de 17 decembrie. Primul, la Casa de Cultura "Ionel Floasiu" din Campia Turzii, la ora 16.00 iar de la ora 19.00 al doilea concert, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

2 comentarii:

nideleacristian spunea...

Buna ziua.
Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu - Mocheta
url - http://www.mocheta-gcc.ro

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs

Zam Fir Pop spunea...

http://zamfirpop.wordpress.com/2009/12/08/blogger-sau-bloger-de-nadejde/

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari