16 dec. 2009

Iti plac colindele?

Biserica Betania din Campia Turzii va invita sa sarbatorim impreuna Nasterea Domnului si sa ne bucuram de cele mai frumoase colinde din repertoriul romanesc si international.



Colindele vor rasuna duminica, 20 Decembrie in cadrul slujbei de dimineata incepand cu ora 9.00, cand ni se vor alatura colindatori din Bucuresti.
Seara va fi dedicata exclusiv colindelor intr-un program special in care vor colinda tinerii Bisericii Betania, incepand cu ora 18.00.

Seara de marti este dedicata copiilor. Aproximativ o suta de copii ai Bisericii Betania de toate varstele vor intona colinde si vor recita poezii spre slava Pruncului Isus. Pentru cei mici care se vor alatura, Biserica a pregatit si o surpriza... dulce! Sunteti asteptati incepand cu ora 18.00.

Asadar, va asteptam in prag de sarbatori sa ne bucuram impreuna de nasterea Mantuitorului!

Adresa noastra este Str.Dr.Ioan Ratiu, nr.59 (Cartier Sarat) Campia Turzii.
Nu uita: Invitatia este valabila si pentru prietenii tai, deci nu veni singur!

2 comentarii:

Anonim spunea...

sunt mandra de tinerii din biserica BETANIA in aceasta seara au fost la inaltime nota 10 + domnul sa va binecuvinteze dana andrus

Anonim spunea...

Dacă nu este prea târziu, vin şi eu, tot cu urarea: să ai un Crăciun Fericit! Să ai parte de sănătate ca să te poţi ocupa şi de Fericire!

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari