27 mar. 2010

Sa ma opresc de tot ?

In ultima vreme, prezenta mea pe blog a fost mai mult decat discreta. Ba chiar se poate spune ca mi-am neglijat blogul. Explicatia este ca ultimele luni au fost foarte diferite pentru mine din punct de vedere al rutinei. Nu am mai avut nici internet la dispozitie asa cum aveam inainte, nici timpul necesar, nici chef sa scriu. Astfel, multe din idei au ramas in aer.

Am fost tras de urechi prieteneste pentru ca scriu atat de rar. Stiu ca pentru a tine un blog a fi constant e o conditie esentiala. Deaceea cred ca cititorii pe care ii aveam s-au cam risipit. In timp ce ma gandeam daca mai are rost sa imi tin sau nu blogul, am deschis panoul de control si am gasit un comentariu ce trebuia moderat. Era scurt: "Ma-ta". Foarte incurajator...

Pe de alta parte, imi place sa scriu pe blog. Imi place sa tin legatura cu alti blogeri, mai ales acum ca i-am cunoscut si personal pe unii din CUA. La ultimele postari, comentariile au fost destul de multe si interesante, semn ca articolele au fost apreciate.

Totusi m-am gandit sa nu inchid blogul si sa ma supun unui test. Daca nu voi reusi sa sciu macar o postare pe saptamna timp de o luna, voi inchide blogul.

7 comentarii:

robert spunea...

1. Motivele pentru care scriem pe blog-ul personal sunt diverse (chiar am pus un sondaj pe blog-ul meu in acest sens). Dar toate tin pana la urma de ceea ce vrem noi sa facem si nu de cometariile altora. Daca am fi vrut asta, ne-am fi facut politicieni.
2. Pariul pe care l-ai facut cu tine nu cred ca ar trebui sa fie un punct de referinta pentru a lua decizia daca sa mai scrii sau nu.

Oricum, stii cum se zice: "succesuri" multe!

emahategan spunea...

Ioane,de tine depinde daca scrii sau nu oa postare pe saptamana!!!
Hai ca poti!
Ce sa mai zic de mine.9 babute cu dementia,1 mos la fel!...
Daca vrei,POTI!
Ne intilnim la vara la SEDINTA!

Revin... spunea...

@EmaHategan: Ideea nu e sa scriu ceva pe blog, orice. Pot sa fac zeci de postari zilnic in 5 minute cu filmulete de pe youtube sau comentarii la stiri din ziare. Ideea e sa scriu si sa fac creatie. Pentru asta nevoie de inspiratie si de timp. Daca nu o sa le am pe cele doua, inseamna ca nu pot sau nu merita sa tin un blog. Multumesc pentru incurajare!

Zam Fir Pop spunea...

Ca tată de familie, va trebui să-ţi împarţi iubirea între soţie şi urmaş/ă. Nu vei putea renunţa la nici una dintre părţi. Ca Om, ca Cetăţean, te-ai înjugat la un blog. Trage! Trage de tine, de timp, de rutină, ...

Revin... spunea...

@Zamfir: In primul rand multumesc pentru ca "m-ai tras de urechi". Voi incerca sa imi duc fac datoriile toate si sa imi duc cu onoare misiunile pana la capat. Si apropo: Va fi urmaş!!!!

Tivadar Emanuel spunea...

eh si ce-i daca scri mai rar ??
n-ai sa renunti la el ...iti zic eu :P si eu am avut de gand de cateva ori sa renunt si nu am facut-o :P
e bine ca ai unde scrie una alta pe un blog ..ca poate s-or gasi 2-3 oameni care o sa si citeasca ce ai scris tu

Anonim spunea...

Uraaaaaaaaaaaaaaa! Vom trage o beţie (vorba Maistru-lui!) pentru că vom avea încă un blogger. Cu clopoţel! Să-i jucăm la nuntă! (două'j de ani trec repede!).

Trimiteți un comentariu

Sunt foarte curios ce parere ai despre asta!
Astept comentariile tale.

Daca nu ai un cont Google si alegi sa scrii prin optiunea "Anonim", fii dragut(a) si scrie in paranteza numele tau la sfarsitul mesajului.

https://www.google.com/accounts/NewAccount

Arhiva completa

Top 10 postari